Αρχική ResourcesΆρθρα Νέο τεύχος #73 Franchise Success free press

Νέο τεύχος #73 Franchise Success free press

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Franchising – Μία εξαιρετική εναλλακτική ανάπτυξης επιχειρήσεων

Η νέα free press έκδοση του Franchise Success -73- παρουσιάζει ενδεικτικά τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας που πραγματοποίησε το FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP, σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συμβούλους της THE FRANCHISE CO., όπου αποδεικνύεται η ανθεκτικότητα του franchising στην κρίση.

franchise success 73 periexomena

Στο νέο τεύχος FRANCHISE SUCCESS #73, μπορεί κανείς να ενημερωθεί για τις νέες τάσεις της αγοράς και για ελκυστικές επιχειρηματικές προτάσεις στον χώρο του franchising. Άρθρα, συνεντεύξεις, έρευνες, ρεπορτάζ δίνουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αγορά και παρέχουν εκτενή πληροφόρηση για τις εξελίξεις στον χώρο. Θέματα όπως η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουν τα δίκτυα την επόμενη μέρα της πανδημίας και τα κριτήρια της επιλογής των υποψήφιων franchisees περιλαμβάνονται στην πλούσια ύλη του τεύχους.

ereyna 2021

Στο τεύχος περιλαμβάνονται 30 επιχειρηματικές προτάσεις, ιστορίες επιτυχίας από τους πρωταγωνιστές της αγοράς, νέες επενδυτικές προτάσεις που φέρνουν ανανέωση και καινοτομία στο franchising κ.ά.

Θεματολογία

Έρευνα

  • Franchising 2020: To Franchising άντεξε στην κρίση

Συνεντεύξεις

Θα βρείτε το νέο τεύχος, αναρτημένο στο issuu.com, ενώ μεγάλο μέρος της ύλης του ανεβαίνει στο franchise-success.gr ΤΕΥΧΟΣ 73.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ