Αρχική Νέα Zimari: Στιβαρό και υπεύθυνο σύστημα franchise όπως…το ζυμάρι!

Zimari: Στιβαρό και υπεύθυνο σύστημα franchise όπως…το ζυμάρι!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

“Το ζυμάρι είναι στιβαρό και βρίσκεται παντού. Όποιος το κάνει πρέπει να το κάνει σωστά”. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας του Zimari, η οποία το το 2014 αποφάσισε να χτίσει ένα διαφορετικό concept βασισμένο στην οικειότητα, την αμεσότητα και της ευθύνη της ζύμης.

Από τότε, το Zimari έχει μπει στη ζωή των καταναλωτών προσφέροντας έναν all day προορισμό με value for money επιλογές και σήμερα διαθέτει 5 καταστήματα.

Το Zimari βρίσκεται σε τροχιάς ανάπτυξη διαθέτοντας στρατηγική και σύστημα, κρατώντας αναλλοίωτες τις βασικές αξίες που το γέννησαν: την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και την παροχή ολοκληρωμένης εμπειρίας στον πελάτη.

Franchise with Zimari

Η υπευθυνότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που μεταφέρεται και στις συνεργασίες που συνάπτει η ομάδα πίσω από το Zimari. Ο franchisee που θα επιλέξει το Zimari είναι έτοιμος να σηκώσει τα μανίκια και να ηγηθεί της ανάπτυξης του καταστήματός του και να πρωταγωνιστήσει στην τοπική αγορά. Η ομάδα του Zimari θα τον ενθαρρύνει με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης ώστε να είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει στις καθημερινές λειτουργίες αλλά και να διεισδύσει καλύτερα στην τοπική αγορά.

“Αν κάποιος θέλει να απασχοληθεί στο χώρο της εστίασης, τότε το Zimari είναι μια πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία”, αναφέρει ο Γιώργος Ρέπας, franchisee στην Λ. Αλεξάνδρας. “Πρώτα από όλα, συνεργάζεται με μια εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη και τον στηρίζει σε  ό,τι χρειαστεί. Σε επίπεδο καταναλωτή, το Zimari προσφέρει πρώτης τάξης προϊόντα, καλύπτει τις ανάγκες του ανθρώπου της πόλης σε ένα κατάστημα με θετική ατμόσφαιρα. Σε επίπεδο επιχειρηματικού μοντέλου, το  Zimari διαθέτει 2 format δίνοντας στον επιχειρηματία να επιλέξει εκείνο που του πάει καλύτερα και εναρμονίζεται με τις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Προσωπικά θεωρώ ότι το Zimari είναι μια καλή επένδυση, μια έξυπνη επιχειρηματική πρόταση”, συμπληρώνει.

Zimari

Το Zimari αποτελεί το κατάλληλο franchise για τον franchisee που ζητά τη δημιουργία κοινότητας, η οποία βοηθά την επίτευξη των στόχων πωλήσεων του κάθε καταστήματος και ψάχνει να συνεργαστεί με έναν franchisor που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των franchisees. Η επένδυση στο Zimari βοηθά τελικά ώστε να μπορούν οι franchisees να αποφασίζουν αποτελεσματικά για την επιχείρησή τους.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ