Αρχική Νέα ZIMARI: «Πλάθει» επιχειρηματικές ευκαιρίες

ZIMARI: «Πλάθει» επιχειρηματικές ευκαιρίες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αγαπημένο προορισμό αποτελεί το ZIMARI που προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή δημοφιλείς και γρήγορες επιλογές coffee & snack. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρή ταυτότητα και διαφοροποίηση που βρίσκεται σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης, αποτελώντας ελκυστική επιλογή για τον franchisee που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο της εστίασης.

Ο συνεργάτης του καταστήματος των Αμπελοκήπων, Γιώργος Ρέπας, εξηγεί τους λόγους που το ZIMARI αποτελεί μια επιχειρηματική ευκαιρία: «Αν κάποιος θέλει να απασχοληθεί στον χώρο της εστίασης, τότε το ZIMARI είναι μια πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία. Πρώτα από όλα, συνεργάζεται με μια εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη και τον στηρίζει σε  ό,τι χρειαστεί», αναφέρει αρχικά για να συμπληρώσει: «Σε επίπεδο καταναλωτή, καλύπτει τις ανάγκες του ανθρώπου της πόλης σε ένα κατάστημα με θετική ατμόσφαιρα».

Σε ό,τι αφορά τη διαφοροποίηση του ZIMARI στην αγορά του, ο κ. Ρέπας τονίζει: «Είναι  ένα προσεγμένο μαγαζί με ωραίο design. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι καθημερινά προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας από πρώτες ύλες που διαλέγονται προσεκτικά. Επιπλέον, όσο σημαντική είναι η επιλογή των υλικών, άλλο τόση σημαντική είναι η σωστή επιλογή προσωπικού που στελεχώνει το κατάστημα, ώστε ο πελάτης να βιώνει μια όμορφη εμπειρία».

zimari_panepistimiou_franchise_snack_take_away

Ευέλικτη πρόταση ZIMARI με δύο format   

Η πρόταση franchise ZIMARI, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου, παρέχει την επιλογή δύο διαφορετικών format: Flagship που συνδυάζει ομαλά take away και sit in εμπειρία με service ή χωρίς και γίνεται αγαπημένο στέκι για όλη την διάρκεια της ημέρας καθώς και street format όπου προσφέρει την πιο πλήρη και ανταγωνιστική take away street coffee & food πρόταση. Με αυτόν τον τρόπο  ο συνεργάτης διασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση του σημείου και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος.

Η επιτυχία των δύο format του ZIMARI βασίζεται στις αναγνωρισμένης ποιότητας επιλογές, το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην καφεστίαση και το γεγονός ότι αποτελεί ευέλικτη πρόταση. Ταυτόχρονα το επιχειρηματικό πλάνο έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει όλα τα απαιτούμενα εφόδια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία των συνεργατών του δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ZIMARI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ