Αρχική Νέα ZIMARI: Νέο κατάστημα στη Ν. Φιλαδέλφεια
ZIMARI: Νέο κατάστημα στη Ν. Φιλαδέλφεια

ZIMARI: Νέο κατάστημα στη Ν. Φιλαδέλφεια

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η οικογένεια του ZIMARI συνεχίζει να μεγαλώνει, καθώς τη Δευτέρα 30/10 άνοιξε νέο κατάστημα στη Ν. Φιλαδέλφεια. Με έξι καταστήματα πλέον, το ZIMARI αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που υπερβαίνει τα standards στην κατηγορία του snack-take away food. Ο τρόπος που το κάνει αυτό είναι με το να επενδύει στο φρέσκο προϊοντικό μείγμα και στο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η κάθε τοπική αγορά.

Το επιχειρηματικό μοντέλο του ZIMARI είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να αξιοποιούνται και οι τρεις πηγές πωλήσεων: sit in, delivery, take away. Με αυτόν τον τρόπο ο συνεργάτης – franchisee διασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση του σημείου και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος. Η επιτυχία των δύο format του ZIMARI βασίζεται στις αναγνωρισμένης ποιότητας επιλογές, το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην καφεστίαση και το γεγονός ότι αποτελεί ευέλικτη πρόταση. Παράλληλα, το σύστημα franchise προσφέρει όλα τα απαιτούμενα εφόδια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία των συνεργατών του δικτύου.

Η επιτυχία των δύο format του ZIMARI βασίζεται στις αναγνωρισμένης ποιότητας επιλογές, το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην καφεστίαση και το γεγονός ότι αποτελεί ευέλικτη πρόταση.

zimari sandwich

Τι προσφέρει η επιχειρηματική πρόταση ZIMARI με μία ματιά

Το σύστημα franchise ZIMARI έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επιτυχία των συνεργατών του δικτύου. Πιο συγκεκριμένα, ο υποψήφιος franchisee επωφελείται από:

• Τo ολοκληρωμένο concept με ουσιαστικά στοιχεία διαφοροποίησης τα οποία ανταποκρίνονται στα θέλω του σύγχρονου καταναλωτή.
• Tην πολυετή εμπειρία που έχει o franchisor στο χώρο της εστίασης.
• Το πιο πλούσιο προϊοντικό μείγμα, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτή κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας.
• Τις πολλαπλές πηγές εσόδων. Η ομάδα του Zimari έχει ενισχύσει τη δραστηριότητά της με νέες υπηρεσίες, προσελκύοντας μεγαλύτερο μέρος του καταναλωτικού κοινού μέσω take away, delivery και sit in.
• Τα πολλαπλά formats καταστημάτων. Ο συνεργάτης έχει την ευελιξία να επιλέξει τον ιδανικό τύπο καταστήματος που ταιριάζει στην περιοχή δραστηριοποίησής του.
• Ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, μέσω του οποίου ο υποψήφιος συνεργάτης μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται για την επιτυχημένη λειτουργία της δικής του επιχείρησης.
• Συνεργασίες με εγκεκριμένους προμηθευτές που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ποιότητα και τη φρεσκάδα των πρώτων υλών.
• Συνεχή υποστήριξη. Με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών και την αύξηση της συχνότητας των φίλων του brand, η ομάδα δίνει έμφαση σε εικόνα και ενέργειες μάρκετινγκ και PR από τις οποίες επωφελείται το δίκτυο συνολικά.

Το δίκτυο ZIMARI έλαβε το βραβείο GOLD WINNER FAMILY FRIENDLY FRANCHISE στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, καθώς στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας κι επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ZIMARI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ