Αρχική Νέα Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι: Η ελληνική εναλλακτική για φαγητό στο χέρι

Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι: Η ελληνική εναλλακτική για φαγητό στο χέρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ποτέ ξανά το street food δεν ήταν τόσο υγιεινό! Ψαράκια και θαλασσινά μαζί με σαλατούλα στην πιο traditional συσκευασία! Στο Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι, το ψάρι σερβίρεται σε παιχνιδιάρικα χωνάκια, ώστε να τα παίρνεις μαζί σου, κάνοντας βόλτα στην πόλη.

Διαθέτεις περισσότερο χρόνο; Τέλεια! Μπορείς να καθίσεις στον όμορφα διακοσμημένο χώρο του Ζήση και να απολαύσεις το γεύμα σου μαζί με τσίπουρο, ούζο, μπύρα ή κρασί.

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise

Διαθέτοντας ήδη 2 εταιρικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας και την Πανόρμου, το Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι αναπτύσσεται πλέον σε όλη την Ελλάδα μέσω συνεργασιών franchise, ώστε να μεταδώσει τις φρέσκες ψαρολιχουδιές του που μοσχομυρίζουν θάλασσα αλλά και να προσφέρει μία ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, στον franchisee που θα το επιλέξει.

zisis-psaraki-sto-xonaki-franchise1

Με πλώρη την επιτυχία

Η διαφορά του Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι από μια παραδοσιακή ταβέρνα είναι ότι αποτελεί ταυτόχρονα και κατάστημα street food. Fast ναι, πρόχειρο όχι! Είναι ένα εστιατόριο που παρέχει φαγητό σε take away και delivery. Τα προϊόντα που παρέχει είναι εξαιρετικής ποιότητας και όχι προπαρασκευασμένα. Μαγειρεύονται εκείνη τη στιγμή, μπροστά στα μάτια του πελάτη.

zisis-psaraki-sto-xonaki-psarakia

Η συνεργασία με το Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι εξασφαλίζει μεταξύ άλλων:

  • Πρωτότυπο συνδυασμό εστιατορίου, delivery και take – away μοναδικό στο συγκεκριμένο είδος σίτισης
  • Υποστήριξη κατά τον σχεδιασμό και διαμόρφωση του καταστήματος
  • Σταθερή τροφοδοσία

zisis-psaraki-sto-xonaki-take-away

Επιπλέον, ο franchisee δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κουζίνας. Η έμπειρη ομάδα του Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι, μέσα από ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2 εβδομάδων, του μεταφέρει όλη την τεχνογνωσία τόσο στον τρόπο ψησίματος και παρασκευής των πιάτων, όσο και στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Στόχος, κάθε νέο μέλος του δικτύου να είναι εξίσου αποδοτικό, όσο τα εταιρικά καταστήματα, τα οποία αγαπήθηκαν από το κοινό για την ποιότητα και τη φιλική εξυπηρέτηση που προσφέρουν.

Με ένα μοντέλο franchise που προσαρμόζεται σε κάθε αγορά, το Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι μπορεί να υλοποιηθεί σε μεγάλα ή και πιο μικρά καταστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής.

Για το δικό σου Ζήσης – Ψαράκι στο Χωνάκι, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ