Αρχική Νέα Yoleni’s: Το πρώτο concept store της εστίασης

Yoleni’s: Το πρώτο concept store της εστίασης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Yoleni’s! Ολόκληρη η Ελλάδα αναδύεται μέσα από ένα brand που προάγει τόσο τους καρπούς της ελληνικής γης όσο και την ιστορία τους. Μετά από την επιτυχία του ηλεκτρονικού καταστήματος που προμηθεύει κοινό και επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική, ήρθε η ώρα για το πρώτο φυσικό κατάστημα που πρεσβεύει φυσικά τις ίδιες αξίες και στηρίζεται στις ίδιες αρχές.

Στο Yoleni’s flagship concept store λοιπόν, έναν ολοκληρωμένο πολυχώρο 2.500 τ.μ. που άνοιξε τις πύλες του τον Οκτώβριο στο Κολωνάκι -Σόλωνος 9- ο καταναλωτής βιώνει μια αυθεντική γευστική εμπειρία, μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα.

 

Προϊόντα υψηλών προδιαγραφών –από Έλληνες παραγωγούς- μέσα σε ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα, επτά ορόφων, που λειτουργεί επτά ημέρες την εβδομάδα, εξυπηρετώντας όλη την Αθήνα και μέσω υπηρεσίας delivery. Στο Yoleni’s flagship concept store, οι καταναλωτές επισκέπτονται το παντοπωλείο 2.000 ελληνικών προϊόντων με κοπή αλλαντικών και τυριών, τη γωνιά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, απολαμβάνουν έτοιμες γευστικές προτάσεις, φρέσκες πίτες με ζυμάρι που ανοίγεται μπροστά τους, επιλέγουν από το κελάρι ανάμεσα σε 230 επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών και 20 ετικέτες μικροζυθοποίιας το ποτό της αρεσκείας τους, ενώ απολαμβάνουν καφέ, παγωτό, χυμούς από το fresh juice bar κ.λπ.

 

Παράλληλα λειτουργεί εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, πραγματοποιούνται μαθήματα μαγειρικής, ενώ διοργανώνονται εκδηλώσεις που φιλοξενούν τους εκπροσώπους της ελληνικής παραγωγής σε μια προσπάθεια το κοινό να γνωρίσει και να εμπνευστεί από τους ανθρώπους που μας εφοδιάζουν με τους θησαυρούς της ελληνικής γης. Μια εμπειρία ξεχωριστή, μοναδική και τελείως διαφορετική που προσκαλεί το κοινό σε ένα ελληνικό γαστρονομικό ταξίδι στην παράδοση και την ιστορία της Ελλάδας!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ