Αρχική Νέα Yoleni’s! Το πιο παραδοσιακό concept της εστίασης

Yoleni’s! Το πιο παραδοσιακό concept της εστίασης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Yoleni’s πάντα εμπνευσμένη από τα αρώματα και τις γεύσεις της Ελλάδας, τιμά τις παραδόσεις και στηρίζει τις εθνικές αξίες, προσφέροντας άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας προιόντα.

Όπως και σε όλες τις άλλες γιορτές έτσι και τώρα εν όψει του Πάσχα, η Yoleni’s προσφέρει τις καλύτερες πασχαλινές συνταγές με αυθεντικά και παραδοσιακά τρόφιμα και ποτά.

Ο επισκέπτης, ανάλογα με τον τόπο καταγωγής του, μπορεί να επιλέξει τοπικά κορυφαία προιόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το Yoleni’s flagship concept store στο Κολωνάκι, αποτελεί το πρώτο κατάστημα της κατηγορίας του που προσφέρει μια συνολική αγοραστική εμπειρία στον πελάτη, κατά την οποία μπορεί να αγοράσει, να δοκιμάσει νέα προιόντα, να ενημερωθεί για τοπικές και ποικίλες συνταγές και να αποκομίσει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία της αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, ιδιαίτερα πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα.

Το μοντέλο franchising της Yoleni’s περιλαμβάνει 2 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, ώστε ο κάθε υποψήφιος να επιλέγει αυτόν που του ταιριάζει περισσότερο. Το εδραιωμένο brand name και οι στρατηγικές συμμαχίες του χώρου, καθιστούν τη Yoleni’s περιζήτητη σε Ελλάδα και εξωτερικό και ευνοούν μια μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ