Αρχική Νέα Έξι νέα καταστήματα Μon Kulur έρχονται στη Θεσσαλονίκη

Έξι νέα καταστήματα Μon Kulur έρχονται στη Θεσσαλονίκη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ύστερα από την επιτυχημένη πορεία των υφιστάμενων καταστημάτων Mon Kulur στη Θεσσσαλονίκη, η Νο1 αλυσίδα καφέ και κουλουριού στην Ελλάδα εδριαώνει την παρουσία της στην συμπρωτεύουσα.  Έξι (6) νέα καταστημάτα πρόκειται να ανοίξουν με την συμβολη της THE FRANCHISE CO.

, τ ην μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων.

To κοινό της Θεσσαλονίκης  έχει αγκαλιάσει τα Mon Kulur και υπάρχει η επιθυμία να ανοίξουν κι άλλα καταστήματα σε άλλες περιοχές. Ήδη πολλές περιοχές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλα και πιο περιφερειακέςω περιοχές έχουν εκδηλώει ενδιαφέρον τους για να ανοίξει και στη δική τους περιοχή Mon Kulur

Αγαπημένη συνήθεια σε κάθε συνθήκη

Η πραγματικότητα μας αλλάζει καθημερινά και εμείς καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η περιόδος αυτή μας οδήγησε στα σπίτια  μας όπου εκεί πλέον πίνουμε το πρωινό μας καφεδάκι. Τα δεδομένα αλλάζουν αλλα οι αγαπημένες συνήθειες παραμένουν οι ίδιες.
Σε όλη την διάρκεια των ειδικών συνθηκών το δίκτυο Mon Kulur βρέθηκε δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή φέρνοντας στο χώρο του το αγαπημένο καφέ ή κουλούρι, δίνοντας έτσι μια πιο χαρούμενη πινελιά στην νέα πραγματικότητα του. Η εαιρεία είχε το χρόνο να βελιτώσει αλλά και να εξελίξει την υπηρεσία take away ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει όλο και περισσότερο κόσμο.

Η πραγματικότητα μας αλλάζει καθημερινά και εμείς καλούμαστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Η περιόδος αυτή μας οδήγησε στα σπίτια  μας όπου εκεί πλέον πίνουμε το πρωινό μας καφεδάκι. Τα δεδομένα αλλάζουν αλλα οι αγαπημένες συνήθειες παραμένουν οι ίδιες.

Σε όλη την διάρκεια των ειδικών συνθηκών το δίκτυο Mon Kulur βρέθηκε δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή φέρνοντας στο χώρο του το αγαπημένο καφέ ή κουλούρι, δίνοντας έτσι μια πιο χαρούμενη πινελιά στην νέα πραγματικότητα του. Η εταιρεία είχε το χρόνο να βελιτώσει αλλά και να εξελίξει τις υπηρεσίες take away και delivery ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει όλο και περισσότερο κόσμο.

Γιατί οι συνεργάτες του Μon Kulur νιώθουν ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή;

Μία από τις αρχές των ανθρώπων του Mon Kulur είναι να αντιμετωπίζουν κάθε νέο συνεργάτη ως μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Από την πρώτη «γνωριμία» με το concept κι αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας ο franchisee προχωρά πάντα με την υποστήριξη της εταιρείας, που εμπιστεύθηκε. Οι franchisees βλέπουν την επένδυση τους να αποφέρει καρπούς και νιώθουν ότι η συνεργασία τους με τον Mon Kulur ήταν η καλύτερη επιλογή που πήραν.

Αν ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ