Αρχική Νέα Xαμογελάστε με… τους MR. & MRS PEARL!

Xαμογελάστε με… τους MR. & MRS PEARL!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η κοσμητική λεύκανση δοντιών ήρθε στην Ελλάδα και δημιουργεί μια νέα δυναμική αγορά! Πρωτοπόροι; Οι Mr. & Mrs. Pearl ! Με 2 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , ο leader της νέας παγκόσμιας τάσης εισέρχεται στο franchising και μοιράζει.

.. φωτεινά χαμόγελα!

Το Mr.& Mrs. Pearl δίνει την ευκαιρία σε όλους μας να αποκτήσουμε ένα ιδανικό και ζηλευτό χαμόγελο και πάνω από όλα χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία.
Πώς; Κλείνουμε ραντεβού, επισκεπτόμαστε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και επιλέγουμε το κατάλληλο για εμάς πρόγραμμα. Express to Impress (20΄), Pearl me (40’),ή Celebrity (60’). Αρχικά γίνεται η διάγνωση, βλέπουμε σε ποιο τόνο βρίσκεται το χρώμα των δοντιών μας, αποφασίζουμε -ανάλογα με το βαθμό λεύκανσης που επιθυμούμε- ποιo είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εμάς.

Κι όλα αυτά μέσα σε έναν καλαίσθητο, όμορφο, φωτεινό και πάνω απ’ όλα «ζεν» χώρο , όπου τελικά οι πελάτες απολαμβάνουν ένα…  spa δοντιών !
Ο τρόπος που είναι διαμορφωμένα τα Mr. & Mrs. Pearl, από τα χρώματα, τη μουσική μέχρι και τις καρέκλες που είναι ιδανικές για να χαλαρώσουν το κοινό, συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα και προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες που είναι έτοιμοι να απολαύσουν τις υπηρεσίες των Pearls…

Pearls στην Αθήνα, Pearls στη Θεσαλονίκη…
Οι επόμενοι pearls;

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ