Αρχική Νέα www.franchise-success.gr: Οn air το νέο site του FRANCHISE SUCCESS!

www.franchise-success.gr: Οn air το νέο site του FRANCHISE SUCCESS!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ανανεωμένο , διαδραστικό , εύχρηστο , σύγχρονο με πολλές εφαρμογές , εμπλουτισμένο περιεχόμενο και αναβαθμισμένες ενότητες , το νέο site του περιοδικού FRANCHISE SUCCESS βρίσκεται on air!

Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να πλοηγηθούν, να ενημερωθούν και να αναζητήσουν επίκαιρη αρθρογραφία σχετικά με το χώρο του franchising, ποικίλες επιχειρηματικές προτάσεις από κάθε κλάδο, αφιερώματα αγοράς, συνεντεύξεις από εκπροσώπους του χώρου, τελευταία νέα κ.λπ.

Οι αλυσίδες franchise από την πλευρά τους έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν την επιχειρηματική τους πρόταση και να προβάλλουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα μέσα από μια σειρά εργαλείων που στόχο έχουν την πληρέστερη και ουσιαστική ενημέρωση των υποψήφιων franchisees.

Πιο συγκεκριμμένα, στο ανανεωμένοwww.franchise-success.gr οι χρήστες μπορούν να δουν όλα τα τεύχη του περιοδικού, τις ειδικές εκδόσεις και τα θεματικά αφιερώματα , τις έρευνες που διεξάγονται κάθε χρόνο, video gallery με τις αλυσίδες franchise, φωτογραφικό υλικό από ποικίλες επιχειρηματικές προτάσεις, ενώ ενημερώνονται άμεσα για όλες τις ειδήσεις και τα τελευταία νέα franchise που αναρτώνται στο www.franchiseportal.gr , καθώς τα δύο εργαλεία συνδέονται διαδραστικά.

Eπίσης, στο νέο διαδικτυακό τόπο του περιοδικού, oι χρήστες μπορούν να διαβάσουν online το περιεχόμενο και της τρέχουσας έκδοσης !

Πιστό πάντα στις αρχές του για πλήρη και αξιόπιστη ενημέρωση , το FRANCHISE SUCCESS αναβαθμίζει το ψηφιακή εμπειρία που προσφέρει στους χρήστες και στις αλυσίδες που φιλοξενεί, συνεχίζοντας να αποτελεί το εγκυρότερο μέσο πληροφόρησης στο χώρο του franchising. Έναν χώρο που υπεύθυνα υπηρετεί εδώ και 18 χρόνια.

Περιμένουμε να μας επισκεφθείτε!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ