Αρχική Νέα Worship.Coffee: Υψηλή παραγωγικότητα σε λίγα μόλις τ.μ.

Worship.Coffee: Υψηλή παραγωγικότητα σε λίγα μόλις τ.μ.

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Worship.Coffee μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα επέτυχε να διασφαλίσει τη υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητά του, μέσα από λίγα μόλις τετραγωνικά μέτρα. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένας χώρος μικρός και συμπαγής, με σαφή ταυτότητα που θα εξυπηρετεί τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης για τις γευστικές του ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Έτσι κι έγινε. Ήδη από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το Worship.Coffee, εντυπωσίασε τους περαστικούς και τους κατοίκους της περιοχής για την -πλήρη προϊοντική γκάμα του και για την μοναδική ποιότητα όλων των υλικών του.

Η ιδέα πίσω από τα λίγα τετραγωνικά μέτρα δεν ήρθε τυχαία. Δομήθηκε κατόπιν ενδελεχούς μελέτης πάνω στο τι ζητά ο σημερινός καταναλωτής και τι λείπει από ένα κατάστημα street coffee. Μέσα στην πολυάσχολή καθημερινότητα, ο πελάτης θέλει εύκολα και γρήγορα να βρει ακριβώς αυτό που του ταιριάζει για κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα που θα συνοδεύει με τον πιο γευστικό τρόπο την τελετουργία του καφέ.

Δυναμικό και στρατηγικό μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ ξεκινάει ήδη πριν καν μπεις μέσα στο κατάστημα, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα να κάνει αισθητή την παρουσία του από μέτρα μακριά, σηματοδοτώντας την ύπαρξη μιας όασης απόλαυσης του πιο εκλεκτού καφέ της πόλης. Με την είσοδο στο κατάστημα, τα προϊόντα είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοούνται οι συμπληρωματικές πωλήσεις, αυξάνοντας έτσι, τη μέση απόδειξη της επιχείρησης. Φρέσκες ζύμες, χειροποίητες χωριάτικες πίτες, θρεπτικές μπάρες δημητριακών, χορταστικά σάντουιτς και μπαγκέτες, δυναμωτικά bowls και μια μεγάλη γκάμα vegan επιλογών, δομούν την ιδανική πρόταση για την καθημερινή διατροφή κατά τη διάρκεια της κίνησης του ανθρώπου στην πόλη.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Worship.Coffee  καινοτομεί στον χώρο της εστίασης και δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα με μια πλήρως διαφοροποιημένη και αγαπητή επιχείρηση, διαχρονικής αξίας και με υψηλή παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, διαφέροντας σημαντικά από τον ανταγωνισμό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Worship.Coffee

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ