Αρχική Νέα Worship.Coffee: Κοινότητα γύρω από την λατρεία του καφέ!

Worship.Coffee: Κοινότητα γύρω από την λατρεία του καφέ!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Worship.Coffee από την πρώτη κιόλας στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του στο Αθηναϊκό κοινό, έχει επιτύχει να δημιουργήσει μια κοινότητα που ακούει στο όνομά του.

Το 2020 ήταν η χρονιά που έφερε νέα δεδομένα στον κλάδου του street coffee, με το άνοιγμα του πρώτου Worship.Coffee στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν τότε λόγω της πανδημίας και του lockdown, το Worship.Coffee ξεχώρισε από την αρχή, με τους περαστικούς και τους πελάτες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για concept του εξωτερικού. Πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε μια πιστή βάση πελατολογίου η οποία, μοιράζεται από κοινού τη λατρεία για τον καφέ.

Η φιλική και άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το ευρύ προϊοντικό μείγμα που αποτελείται από γευστικές επιλογές που γεμίζουν όλη την ημέρα, δημιουργούν μια συνολική εμπειρία για τον πελάτη, που τον έκαναν να αγκαλιάσει από την αρχή το concept του Worship.Coffee. Έχοντας δημιουργήσει μια ξεχωριστή κοινότητα γύρω από την αγάπη για τον καλό καφέ, το Worship.Coffee χρησιμοποιεί μια σειρά εργαλείων προκειμένου αυτή η κοινότητα να φτάσει πέρα από τα όρια του μαγαζιού και να γίνει «μόδα». Γι’ αυτό το λόγο, κυκλοφόρησε τη δική του σειρά από signature προϊόντα, όπως tote bags, θερμός και μπλουζάκια, όπου οι πελάτες μπορούν να τα βρίσκουν στα δύο καταστήματα Worship.Coffee και από εκεί να μοιράζουν σε όλη την Αθήνα, την ιδέα και την ιδεολογία πίσω από το concept και τη λατρεία του καφέ.

Το εργαλείο των social media αποτελεί μια πολύ γερή βάση για το χτίσιμο της κοινότητας. Όπως αναφέρει ο εμπνευστής και ιδρυτής του Worship.Coffee: «Πιστεύουμε πολύ στη δύναμη των social media, στην ηλεκτρονική παραγγελία και στο mainstream. Θεωρούμε ότι το «αύριο» του marketing είναι αυτό που γίνεται στα social και με μια καλή στρατηγική, θέλουμε να κάνουμε το Worship.Coffee, μόδα». Έχοντας λοιπόν, τα σωστά εργαλεία ως σύμμαχο, έχει επιτύχει τη δημιουργία μιας κοινότητας η οποία το ακολουθεί πιστά και βροντοφωνάζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Ο νέος συνεργάτης franchisee που θα ενταχθεί στην ομάδα του Worship.Coffee θα επωφεληθεί από μια ήδη υπάρχουσα γερή βάση πελατολογίου που θα ανυπομονεί να αποκτήσει η γειτονιά του, το δικό του Worship.Coffee ώστε η λατρεία του καφέ να διαδοθεί σε όλες τις περιοχές.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Worship.Coffee

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ