Αρχική Νέα WORSHIP.COFFEE: Το διαρκώς αναπτυσσόμενο brand που στέκεται συνεχώς δίπλα στον franchisee
WORSHIP.COFFEE: Δοκιμασμένο brand που στέκεται συνεχώς δίπλα στον franchisee

WORSHIP.COFFEE: Το διαρκώς αναπτυσσόμενο brand που στέκεται συνεχώς δίπλα στον franchisee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το WORSHIP.COFFEE συνεχίζει δυναμικά την επέκταση του δικτύου του με δύο νέα καταστήματα να έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα (Μαρούσι και Βριλήσσια) και δύο ακόμη να ανοίγουν σύντομα (Ψυχικό, Νέα Σμύρνη). Η επέκταση σε τέσσερις νέες τοποθεσίες αποδεικνύει και την προτίμηση του κοινού για το concept.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας του βρίσκεται η αμέριστη υποστήριξη προς τον franchisee από το προσωπικό και το marketing έως το ίδιο το προϊόν, με το πιο δυνατό παράδειγμα να είναι το σύστημα εκπαίδευσής του. Από την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία στον καφέ και το ψήσιμό του, μέχρι τη διαχείριση του πελάτη, ο συνεργάτης μαθαίνει όσα χρειάζεται μέσα σε δύο εβδομάδες. Το WORSHIP.COFFEE προσφέρει κερδοφορία από την πρώτη στιγμή, πράγμα πολύ σημαντικό στον χώρο της εστίασης όπου, ως γνωστόν, ο χρόνος είναι χρήμα.

Η επένδυση στο WORSHIP.COFFEE αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία στον χώρο του street coffee, καθώς προσφέρει στον νέο συνεργάτη πολλαπλά οφέλη και αμέριστη υποστήριξη, ώστε να έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Το μόνο που χρειάζεται ο franchisee για να συνεργαστεί με το WORSHIP.COFFEE είναι αγάπη για τον καφέ και όραμα για μια δική του επιχείρηση. Άλλωστε, μότο του ιδρυτή του WORSHIP.COFFEE, Γιώργου Θεοδώρου, είναι ότι η επιτυχία μιας επιχείρησης βασίζεται στο μεράκι και πως αν κάποιος το δει σαν επένδυση, το πιο πιθανό είναι να μην πετύχει.

WORSHIP.COFFEE

Πιο συγκεκριμένα, το WORSHIP.COFFEE:

  • Αποτελεί ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο brand name με σταθερό πελατολόγιο που το επιλέγει κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
  • Έχει ισχυρή διαφοροποίηση στην αγορά του, με έντονα στοιχεία μοναδικότητας.
  • Διαθέτει ενισχυμένο και ποιοτικό προϊοντικό μείγμα, δίνοντας γευστικές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.
  • Επιτυγχάνει αυξημένη μέση απόδειξη, χάρη στις διευρυμένες προϊοντικές κατηγορίες.
  • Έχει δημιουργήσει μια κοινότητα γύρω από τη λατρεία του καφέ, η οποία επιτυγχάνει και την επαναληψιμότητα των πελατών.
  • Παρέχει δομημένο σύστημα εκπαίδευσης αλλά και συνεχούς υποστήριξης, ώστε το κατάστημα του συνεργάτη franchisee να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο.
  • Διαθέτει δυναμική στρατηγική marketing που αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand.

Η επένδυση στο WORSHIP.COFFEE αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία στον χώρο του street coffee, καθώς προσφέρει στον νέο συνεργάτη πολλαπλά οφέλη και αμέριστη υποστήριξη, ώστε να έχει μια επιτυχημένη επιχείρηση που θα του αποφέρει κέρδη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Worship.Coffee

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ