Αρχική Νέα WOK SPOT: Μια ασιατική πρόκληση στο franchising

WOK SPOT: Μια ασιατική πρόκληση στο franchising

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ποιοτικό asian street food βρήκε την ιδανική έκφρασή του στο Wok Spot το οποίο έχοντας ανοίξει τα πανιά του προς την επιτυχία, συνδυάζει την ευελιξία με την τεχνογνωσία έχοντας κερδίσει την αποδοχή του κοινού.

Όπως εξηγεί στο προσεχές τεύχος του FRANCHISE SUCCESS, ο ιδρυτής του concept που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, Γιάννης Σουλτάτος, « Στο Wok Spot έχουμε τη φιλοσοφία της καθημερινής βελτίωσης και της μέγιστης δυνατής προσφοράς ποιότητας. Αυτό θεωρώ εντέλει πως έκανε το μαγαζί να ξεχωρίσει και να ριζωθεί στον κόσμου του Ηρακλείου. Το τρίπτυχο ταχύτητα-ποιότητα-τιμή μας δίνει ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Ποια είναι όμως η δυναμική της αγοράς του street food και πως το Wok Spot, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του κόσμου;

Ο κ. Σουλτάτος τονίζει:

« Για εμάς πλέον είναι ξεκάθαρο πως οι Έλληνες ήταν και είναι έτοιμοι να δεχτούν την «διαφορετική» ξένη κουζίνα. Επηρεαζόμενοι από το εξωτερικό, τους έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να δοκιμάζουν νέα πιάτα και να μη συμβιβάζονται με τα συνηθισμένα προϊόντα γρήγορου φαγητού».

Kαι συμπληρώνει:

« Αυτή ακριβώς την ανάγκη ήρθε να καλύψει το Wok Spot. Με καλό και ποιοτικό προϊόν προσέγγισε σταδιακά όλον τον κόσμου του Ηρακλείου, που πλέον το θεωρεί “υποχρέωσή” του να επιλέγει το Wok Spot και την ασιατική κουζίνα έναντι άλλων» .

Ολόκληρη η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη στο τεύχος 63 του FRANCHISE SUCCESS.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ