Αρχική Νέα WOK SPOT: Ευκολία, αξιοπιστία και κερδοφορία με αυθεντικές ασιατικές γεύσεις

WOK SPOT: Ευκολία, αξιοπιστία και κερδοφορία με αυθεντικές ασιατικές γεύσεις

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Wok Spot εμφανίστηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στην πιο δυναμικά ανερχόμενη κατηγορία της εστίασης και με ένα εξαιρετικό λειτουργικό σχεδιασμό ανοίγει νέους δρόμους στο franchising μέσα από μια πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων που μαγεύουν όλες τις αισθήσεις.

Με το εξαιρετικά ποιοτικό asian street food που ξέρει να προσφέρει το Wok Spot μας συστήνει την αυθεντική εμπειρία ασιατικής κουζίνας βασισμένη στην τεχνογνωσία, την ευρεία γκάμα επιλογών, την εξειδίκευση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Τα ολόφρεσκα υλικά που χρησιμοποιούνται, οι μοναδικές συνταγές και τα απολαυστικά πιάτα με τις ιδιαίτερες γεύσεις, έχουν κερδίσει το κοινό του Ηρακλείου της Κρήτης. Το μυστικό της επιτυχίας… ποιότητα, νοστιμιά και μια πληθώρα επιλογών στη διάθεση του πελάτη, που μπορεί να σχεδιάσει το δικό του γεύμα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Ο franchisee απολαμβάνει από την πρώτη στιγμή ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό μοντέλο που στηρίζεται στην ευκολία, σε ξεκάθαρες διαδικασίες και συστήματα, που δεν προϋποθέτουν την ύπαρξη σεφ και εξειδικευμένου προσωπικού. Επιπλέον, παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και στήριξη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος και πλήρης καθοδήγηση στο κατασκευαστικό στάδιο.

Το ελκυστικό ύψος επένδυσης, τα υψηλά περιθώρια κέρδους λόγω του χαμηλού food cost και η ευκολία στην καθημερινή λειτουργία ενός καταστήματος που εξυπηρετεί πολλαπλά κοινά, ενθαρρύνουν κάθε νέο franchisee να γίνει μέρος ενός δικτύου που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για μια γρήγορη ανάπτυξη στον απαιτητικό αλλά και ταυτόχρονα δυναμικό χώρο της εστίασης.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ