Αρχική Νέα Ωκεανός: Το… “ελληνικό” concept του καφέ!

Ωκεανός: Το… “ελληνικό” concept του καφέ!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εδώ και 21 συνεχόμενα χρόνια η Ωκεανός «χαίρει» μιας μεγάλης επιτυχίας και αποδοχής του κοινού. Το καθαρά ελληνικό στοιχείο που την χαρακτηρίζει είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας που απολαμβάνουν και τα τρία καταστήματα της αλυσίδας.

Ο κόσμος πάντα αγαπούσε τις ελληνικές προτάσεις και αυτό συνέβαλε από την πρώτη στιγμή στην καθιέρωση του Ωκεανού ως ένα καθαρά ελληνικό concept που φέρει μαζί του όλη την παράδοση και την κουλτούρα της χώρας μας. Σύμφωνα με τον κ. Κ. Κούκουλη , Γεν. Δ/ντη της αλυσίδας: «Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, όπου υπάρχει και η μεγαλύτερη κρίση στην αγορά, η Ωκεανός απέδειξε ότι όχι μόνο αντιστέκεται αλλά και αυξάνει το μερίδιο αγοράς της ». Πολύ σημαντική είναι επίσης και η ίδια η ιδιαιτερότητα και μοναδικότητα του concept, μια και κάτι αντίστοιχο δεν συναντούμε πουθενά αλλού! «Τελικά όλοι καφέ πουλάμε, το θέμα είναι πώς τον πουλάμε…».

Εκτός από αγαπημένο σημείο συνάντησης εδώ και δυο δεκαετίες, η Ωκεανός αποτελεί και μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική ευκαιρια στο χώρο της εστίασης και του καφέ. «Το χαμηλό foot cost του ελληνικού καφέ, που είναι και το κυρίαρχο προϊόν μας και καλύπτει το 80% των πωλήσεών μας, δημιουργεί πολλά περιθώρια κέρδους σε ανταγωνιστικές τιμές πώλησης για τους πελάτες μας», σημειώνει ο κ. Κούκουλης. «Και εκτός από το sit in, να μην ξεχάσουμε και το καφεκοπτείο , που δίνει πολλές επιλογές για το σπίτι.
Πέρα από τις διαφορετικές ποικιλίες ελληνικού καφέ, υπάρχει μια πλούσια γκάμα από προϊόντα ελλήνων παραγωγών -βότανα, τσάι, λουκούμια κ.λπ.- και αυτό είναι κάτι που ευνοεί τη ρευστότητα και κερδοφορία κάθε καταστήματος.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Κούκουλη

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ