Αρχική Νέα WATT+VOLT: Περήφανος χορηγός του Πρωταθλητή στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου

WATT+VOLT: Περήφανος χορηγός του Πρωταθλητή στίβου Στέλιου Μαλακόπουλου

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η WATT+VOLT, αγαπά να στηρίζει τον αθλητισμό και το κάνει με κάθε ευκαιρία. Έτσι, θα βρίσκεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο πλευρό του Στέλιου Μαλακόπουλου, του Έλληνα Πρωταθλητή στο άλμα εις μήκος, γεμίζοντάς τον με ενέργεια που θα τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους αθλητικούς του στόχους και να μας κάνει εθνικά υπερήφανους.

Ο Στέλιος Μαλακόπουλος αποτελεί από το ξεκίνημά του παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Έχει αποδείξει τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε αθλητικό επίπεδο, πως τίποτα δε στέκεται εμπόδιο στο όνειρο και με επιμονή και υπομονή όλα είναι δυνατά.

Οι σπουδαίες διακρίσεις του διαδέχονται η μία την άλλη, το 2022 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με επίδοση 6,88μ και για το 2023 έχει τα μάτια στραμμένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στοχεύοντας τόσο να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ (7.04μ) αλλά και τα 7.30μ της πρώτης θέσης. Φυσικά μέγιστος στόχος είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Στη WATT+VOLT, στέκονται ως περήφανος χορηγός στο πλάι του Στέλιου Μαλακόπουλου και αυτή τη χρονιά για να ενισχύσουν τόσο την υπέροχη προσπάθειά του, όσο και τον ίδιο τον αθλητισμό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ