Αρχική Νέα WATT+VOLT: Νέα ημερομηνία για την Ημέρα Καριέρας

WATT+VOLT: Νέα ημερομηνία για την Ημέρα Καριέρας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αλλάζει η ημέρα διεξαγωγής του Open Career Event της WATT+VOLT, λόγω της κακοκαιρίας και για την ασφάλεια όλων. Ειδικότερα η ημερομηνία μεταφέρεται για την Τετάρτη 15/2, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι.

Με αφορμή την αλλαγή αυτή, παρατείνεται η περίοδος δήλωσης συμμετοχής για όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στο event, οι οποίοι μπορούν να το κάνουν εύκολα δηλώνοντας συμμετοχή μέσω της φόρμας που θα βρουν εδώ: (https://watt-volt.typeform.com/to/JEeV8CxF )

Οι υποψήφιοι WATT+VOLTers θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους της εταιρείας και να μάθουν όσα χρειάζονται για τη θέση του ενεργειακού συμβούλου, η οποία μπορεί να αποτελέσει το νέο επιτυχημένο βήμα στην καριέρα τους. Η θέση περιλαμβάνει: δυνατότητες εκπαίδευσης, σταθερό ωράριο εργασίας και μηνιαίο μισθό, bonus 400€ με την πρόσληψη, συμφέρουσες παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου, δυνατότητα τηλεργασίας κ.α

Οι Ημέρες Καριέρας της WATT+VOLT έχουν πλέον καθιερωθεί και βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο όσους θέλουν να δώσουν ενέργεια ανανέωσης και επιτυχίας στην καριέρα τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ