Αρχική Νέα WATT+VOLT: Ενίσχυση του δικτύου Chargespot με ταχυφορτιστές DC 25kW! 

WATT+VOLT: Ενίσχυση του δικτύου Chargespot με ταχυφορτιστές DC 25kW! 

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με τους νέους ταχυφορτιστές DC 25kW ενισχύεται το Chargespot, που είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στο 1/3 του χρόνου σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορτιστές.

Παράλληλα η ευκολία και η εξοικονόμηση χρόνου περνάει στο επόμενο επίπεδο, δημιουργώντας ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις για όσους επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση.

Οι νέοι ταχυφορτιστές DC 25kW τοποθετήθηκαν σε 6 συνεργάτες / μέλη του δικτύου Chargespot αλλά και στα κεντρικά γραφεία της WATT+VOLT στο Μαρούσι. Η συνεχής αναβάθμιση του δικτύου Chargespot βοηθά τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να απολαμβάνουν τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και να ζουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μοναδικά προνόμια κάθε φορά. Πιο αναλυτικά οι νέοι φορτιστές βρίσκονται: Στην Automarin και το καφέ Emily’s – Αθήνα, στη Skoda Karalekis- Διδυμότειχο, στον Sakaridis VW-Κιλκίς και τέλος στο Hotel Natassa- Ξάνθη.

Με 499 φορτιστές συνολικά και 7 ταχυφορτιστές η εξέλιξη του δικτύου Chargespot προβλέπεται δυναμική και μαζί με την ενέργεια της WATT+VOLT προσκαλεί ολοένα και περισσότερους να δοκιμάσουν την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ