Αρχική Νέα WATT+VOLT: Διεύρυνση του δικτύου με 486 σημεία φόρτισης

WATT+VOLT: Διεύρυνση του δικτύου με 486 σημεία φόρτισης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Συνεχίζει να διευρύνεται με γρήγορους ρυθμούς το Chargespot, που είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα από τη WATT+VOLT, προσθέτοντας διαρκώς νέα μέλη. Με 486 σημεία συνολικά και 83 σημεία υπό εγκατάσταση ωφελεί μοναδικά τόσο τους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όσο και τις ίδιες τις εταιρείες-μέλη του δικτύου, αφού γίνονται μέρος μιας πράσινης και υγιούς συνθήκης που προάγει την πράσινη ενέργεια και την ηλεκτροκίνηση.

Αυτή τη φορά προστέθηκαν στο δυναμικό του δικτύου: η εταιρεία Ravenna, με 3 καταστήματά της σε Κηφισό, Σχηματάρι και Θεσσαλονίκη, η ιδιωτική κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας καθώς και η Teoren Motors, αποκλειστικός αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. Οι νέες αυτές προσθήκες του δικτύου διευκολύνουν ακόμα περισσότερο τους κατόχους ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, ώστε να μπορούν όπου και αν βρίσκονται, μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής, να βρίσκουν το κοντινότερο σημείο φόρτισης Chargespot και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

To Chargespot της WATT+VOLT δίνει τη λύση για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης και καλεί τις επιχειρήσεις να κάνουν το επόμενο «πράσινο» βήμα τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα εδώ (https://chargespot.gr/ypiresies/chargespot-business-public/).

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ