Αρχική Νέα WATT+VOLT: Τρία νέα καταστήματα σε Πετρούπολη, Κοζάνη και Κερατσίνι

WATT+VOLT: Τρία νέα καταστήματα σε Πετρούπολη, Κοζάνη και Κερατσίνι

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η WATT+VOLT συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το σχέδιο διεύρυνσής της, φτάνοντας τα 75 καταστήματα. Στις πιο πρόσφατες προσθήκες συμπεριλαμβάνονται τα καταστήματα franchise σε Πετρούπολη, Κοζάνη και Κερατσίνι τα οποία άνοιξαν μέσα στον Αύγουστο, αποδεικνύοντας πως ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι η WATT+VOLT δεν σταματά να «χτίζει» το σχέδιο επέκτασής της, για να εξυπηρετεί άμεσα και αποτελεσματικά τόσο τους πελάτες της όσο και τους καλοκαιρινούς επισκέπτες των περιοχών αυτών.

Στα νέα καταστήματα της WATT+VOLT, οι επισκέπτες μπορούν με τη βοήθεια των έμπειρων WATT+VOLTers να γνωρίζουν μοναδικά προϊόντα και υπηρεσίες ρεύματος για το σπίτι και την επιχείρησή τους, να λύνουν απορίες τους αλλά ακόμα και να πληρώνουν τους ΔΕΚΟ λογαριασμούς (π.χ. Ύδρευσης, τηλεφωνίας, ασφάλειες κ.ά.), γλυτώνοντας κόπο και χρόνο.

WATT and VOLT orange gray (003)

Τα νέα  καταστήματα βρίσκονται:

  • 25ης Μαρτίου 128, Πετρούπολη
  • Πλατεία Νίκης 4, Κοζάνη
  • Παύλου Φύσσα 95, Κερατσίνι

Aπό το 2017, η WATT+VOLT έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising) μέσω επιλεγμένων συνεργασιών σε ελληνικές πόλεις.

Με εφόδια το ισχυρό όνομα, τα εννιά και πλέον χρόνια πετυχημένης παρουσίας της στην ελληνική αγορά, την υψηλή τεχνογνωσία και την άρτια οργάνωση, αποτελεί μία ισχυρή επιλογή συνεργασίας τόσο για τους υφιστάμενους επιχειρηματίες του κλάδου όσο και για νέους επενδυτές.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της WATT+VOLT, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ