Αρχική Νέα WATT+VOLT: Nέο κατάστημα στη Σύρο, 53 πανελλαδικά!

WATT+VOLT: Nέο κατάστημα στη Σύρο, 53 πανελλαδικά!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η WATT+VOLT συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα με το άνοιγμα νέου καταστήματος στη Σύρο. Με αυτή την κίνηση, προσβλέπει τόσο να είναι δίπλα στους πελάτες της ανά την επικράτεια, όσο και στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών που έχουν ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη του τόπου τους. Σήμερα, το δίκτυο franchise αριθμεί περισσότερα από 53 καταστήματα πανελλαδικά, με 190.000 πελάτες.

H WATT+VOLT αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα. Στρατηγική αποστολή της εταιρείας είναι να επεκτείνει την εμβέλειά της και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, επενδύοντας στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

WATT and VOLT orange gray (003)

Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της WATT+VOLT και, για αυτόν το λόγο, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την επικράτεια. Στα καταστήματα WATT+VOLT, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρει σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ