Αρχική Νέα Wallstreet: Σε 1 concept πολλαπλές χρήσεις για τον καταναλωτή

Wallstreet: Σε 1 concept πολλαπλές χρήσεις για τον καταναλωτή

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Wallstreet στην Αγία Παρασκευή είναι ένα σύγχρονο και φρέσκο concept που μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικές ανάγκες προσελκύοντας διαφορετικά κοινά. Είναι ένα κατάστημα που εμπεριέχει πολλές “επιχειρήσεις” και προσφέρει στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία.

Αποτελεί ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο καθώς προσφέρει breakfast, brunch, lunch, dinner ενώ ταυτόχρονα είναι το σημείο συνάντησης μετά την δουλειά, το κατάλληλο μέρος για τις ενδιάμεσες στάσεις της ημέρας, το μέρος για την βραδινή έξοδο. Αυτό ακριβώς δηλαδή, που αναζητά ο καταναλωτής του σήμερα.

wall street franchise

Λαχταριστό μενού

Στο Wallstreet ο καταναλωτής βρίσκει ό,τι χρειάζεται κάθε ώρα της ημέρας. Το πρωί μπορεί να πιει το καφέ του μαζί με ένα χορταστικό πρωινό που περιλαμβάνει αλμυρές αλλά και γλυκιές προτάσεις. Για τους λάτρεις του brunch, το Wallstreet προσφέρει απολαυστικά πιάτα κάθε ώρα της ημέρας και κάθε μέρα. Το μεσημέρι το μενού διαθέτει προσεγμένες και ιδιαίτερα γευστικές προτάσεις για κάθε γούστο.

Το απόγευμα βρίσκει τις παρέες, τους εργαζομένους από τη δουλειά, το ζευγάρι να πίνουν τον απογευματινό καφέ και να απολαμβάνουν κάποιο από τα μοναδικά γλυκά του καταλόγου.  Και το βράδυ, η ομάδα των high qualified bartenders του Wallstreet δημιουργεί δροσιστικά signature cocktails αλκοολούχα και μη, τα οποία αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για την βραδινή έξοδο στην πόλη!

wall street franchise

Συνεχής ροή με υψηλή μέση απόδειξη

To Wallstreet είναι ένα ολοκληρωμένο concept με αποδεδειγμένη επιτυχία η οποία στηρίζεται στις value for money προϊοντικές προτάσεις, στην υψηλή ταχύτητα εξυπηρέτησης, την αμείωτη ποιότητα των προϊόντων και στον all day χαρακτήρα του, σημεία που είναι ορατά σε όλα τα κανάλια πώλησης. Ο αρμονικός συνδυασμός sit-in, take-away και delivery που οδηγεί σε μεγάλη μέση απόδειξη και αυξημένη κερδοφορία!

Το Wallstreet είναι ένα  μοντέρνο και σύγχρονο concept που απευθύνεται στον άνθρωπο της πόλης. Δίνοντας πραγματικές λύσεις στις καθημερινές του ανάγκες γίνεται εύκολα ένα αγαπημένο στέκι για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Wall Street

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ