Αρχική Νέα #voor στην Αθηνάς το MON KOOLOOR

#voor στην Αθηνάς το MON KOOLOOR

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα ακόμη κατάστημα προστίθεται στη λίστα των καταστημάτων MON KOOLOOR που ανοίγουν, σηματοδοτώντας το δεύτερο μεγάλο κύμα επέκτασης του ιδιαίτερου brand του ελληνικού take away snack.

Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αθηνάς, η οικογένεια του MON KOOLOOR άνοιξε τις πόρτες στο νέο της κουλουράκι.

Το κατάστημα αυτό επισφραγίζει την επιτυχία του δεύτερου κύματος επέκτασης του πρωτοποριακού concept, μετά τα επιτυχημένα ανοίγματα σε Εύοσμο, Λάρισα, Αγίους Αναργύρους και Καισαριανή. Η συνταγή με την οποία κερδίζει το στοίχημα της ανάπτυξης το MON KOOLOOR βασίζεται στο ότι βγάζοντας «μπροστά» το κουλούρι -ένα ήδη μοναδικό προϊόν που έχει ανταπόκριση στο κοινό- δημιουργεί επιπλέον επιλογές για τον καφέ, τους χυμούς και τα άλλα προϊόντα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αναγκών του καταναλωτή μέσα στην ημέρα του.

Η νέα συνταγή για ενίσχυση του take away

Τα νέα καταστήματα του MON KOOLOOR από τις τρεις καινοτομίες, που εφαρμόστηκαν πρόσφατα σε σχέση με την αρχική ιδέα των ιδρυτών του concept. Πρώτον, η νέα «εμφάνιση» του MON KOOLOOR, η οποία συνδυάζει τα αρχικά μηνύματα του brand με την καινούρια αισθητική που δίνει χρώμα, ζωντάνια και κίνηση και απευθύνεται σε ανήσυχους καταναλωτές που θέλουν να είναι happy, ικανοποιημένοι και «γεμάτοι».

Η δεύτερη καινοτομία αφορά την εισαγωγή νέων προϊόντων, των φουρνογεμιστών. Τα φουρνογεμιστά έρχονται να συμπληρώσουν τον αρχικό κατάλογο, βάζοντας το MON KOOLOOR στη ζώνη του μεσημεριανού για όσους αναζητούν ένα γρήγορο και ταυτόχρονα πλήρες γευστικό προϊόν πέρα από το πρωινό τους.

Τρίτη καινοτομία είναι το νέο format καταστημάτων, το οποίο επιτρέπει και καθήμενους, όμως ο προσανατολισμός παραμένει η ενίσχυση του take away. Έτσι, τα MON KOOLOOR γίνονται το απαραίτητο snack stop για αυτούς τους καταναλωτές που ψάχνουν να γευτούν κάτι γρήγορο, οικείο, υγιεινό και vfm, συνοδεία καφέ ή χυμού.

Το καλό γίνεται καλύτερο

Το MON KOOLOOR είναι μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση στο take away snack, η οποία ωριμάζει διαρκώς. Σήμερα,  ο αρχικός συνδυασμός 3 concept σε 1 (κουλούρι, καφές, juice bar) επεκτείνεται με νέα προϊόντα, επιμένοντας στη μοναδικότητα του κουλουριού. Μαζί με τα χαρακτηριστικά μηνύματα που περνάει στο κοινό, το MON KOOLOOR κατοχυρώνει τη σφραγίδα της κερδοφόρας και ανταγωνιστικής franchise αλυσίδας σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο.

Επιπλέον, η επέκταση του MON KOOLOOR έρχεται να επισφραγίσει την επιτυχία της στρατηγικής της έξυπνης ανάπτυξης και των εργαλείων που διαθέτει το brand ώστε να εκπαιδεύει και να στηρίζει επιτυχημένους franchisees, μεγαλώνοντας συνεχώς την οικογένεια των καταστημάτων με υποδειγματικά success stories.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ