Αρχική Νέα #Voor για Τρίκαλα το Mon Kooloor!

#Voor για Τρίκαλα το Mon Kooloor!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Τα Τρίκαλα πλέον θα μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές δημιουργίες της αλυσίδας Mon Kooloor, καθώς σήμερα άνοιξε το νέο κατάστημα της εταιρείας στην περιοχή. Μέτα την πρόσφατη αλλαγή της εταιρικής εικόνας, το κατάστημα των Τρικάλων είναι το 4 κατάστημα που άνοιξε τον τελευταίο μήνα.

Η νέα εταιρική εικόνα των καταστημάτων είναι πιο φωτεινή, πιο παιχνιδιάρικη και αιχμαλωτίζει τα βλέμματα όλων. Τα νέα καταστήματα του Mon Kooloor σε καλούν να μπεις μέσα και να διαλέξεις το κουλούρι, τον καφέ ή τον χυμό που θες.

mon kulur trikala

40 χρόνια δημιουργίας

Τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, τα αδέρφια Καραδήμα, διατηρούν ατόφιες τις αξίες και την παράδοση, όπως τους διδάχθηκαν από τον πατέρα και τον παππού τους, κρατώντας ζωντανή μια παράδοση 40 χρόνων. Τις έχουν στη φαρέτρα τους και φροντίζουν με γνώμονα αυτές να εξελίσσονται και να δημιουργούν ολοένα και περισσότερο, κάθε μέρα!

Οι παραδοσιακές, αποκλειστικές συνταγές που έχουν προέλθει από τον παππού τους, δεν παύουν να βρίσκουν τη θέση τους στα προϊόντα που προσφέρουν καθημερινά στους πελάτες τους. Την ίδια στιγμή όμως, καθετί που θα βρει κανείς στα Mon Kulur έχουν γεύσεις του σήμερα. Πώς; Μέσα από τις δημιουργικές προσμίξεις, που προσδίδουν νοστιμιά, χρώμα και ανταποκρίνονται σε κάθε ιδιαίτερο γούστο.

mon kooloor franchise estiasi

To Mon Kοοlοοr πλάθει…success stories!

Με την είσοδο του Mon Kοοlοοr στο franchising το 2019, ξεκίνησε αμέσως η επέκταση του δικτύου και εκτός των ορίων του νομού Αττικής.Ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το δίκτυο Mon Kulur συνέχισε την εντυπωσιακή του ανάπτυξη. Νέα καταστήματα προστέθηκαν στο ενεργητικό της εταιρείας καθώς το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Σήμερα το δίκτυο Μon Kοοlοοr, σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO., αριθμεί πάνω από 30 σημεία σε Αθήνα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Κοζάνη, Δράμα,Ρόδο, Σέρρες και Τρίκλα. Νέα καταστήματα πρόκεται να προστεθούν στο δίκτυο καθώς το το ενδιαφέρον των επενδυτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο. Οι νέοι συνεργάτες γνωρίζουν πως με το Mon Kοοlοοr αποκτούν μία επιχείρηση που είναι αποδοτική, διαχρονική και κερδοφόρα σε κάθε συνθήκη.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mon Kulur, εδώ.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ