Αρχική Νέα Volton: O ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

Volton: O ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία Ελληνική Εταιρεία, η οποία εισήλθε δυναμικά στον χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην εγχώρια αγορά, το 2016. Προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που εκπληρώνουν τις ολοένα αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες επιχειρήσεων και νοικοκυριών, έχει ως στόχο να γίνει μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου.

Το δίκτυο franchise της Volton αριθμεί αυτή τη στιγμή 27 καταστήματα σε Αττική, Πειραιά, Βόλο, Πάτρα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά, Σέρρες, Κατερίνη, Σκύδρα, Λάρισα, Καρδίτσα, Καβάλα, Ξάνθη, Δράμα, Κόρινθο, Τρίπολη, Ιτέα, Ιωάννινα, Κέρκυρα και έχει ως στόχο την επέκταση σε όλη την Ελλάδα.

volton energeia franchise

H Volton παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών, υποστηρίζοντας πλήρως τον συνεργάτη και τους πωλητές του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Σε συνεργασία με τον franchisee αναλαμβάνει την εξεύρεση του σημείου ενδιαφέροντας, την αρχιτεκτονική μελέτη καθώς επίσης και την επίβλεψη της πορείας του έργου κατασκευής του. Παρέχει επίσης, μέσω ενός άρτιου και πλήρως ενημερωμένου προγράμματος, εκπαίδευση τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η σχέση εμπιστοσύνης έρχεται να πάρει τη θέση της συνεργασίας με αδιαπραγμάτευτη διαρκή υποστήριξη. H εστίαση στα οικονομικά αποτελέσματα αποτελεί βασική  προτεραιότητα της εταιρείας.

volton katasthma energias franchise

Όραμα των ανθρώπων της Volton είναι να βρίσκονται πάντα δίπλα στο κοινό, εκπληρώνοντας τις ενεργειακές ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησης, αναπτύσσοντας μια μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού. Η αποστολή της εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στο να διασφαλίζει το οικονομικότερο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και να κάνει την καθημερινότητά μας καλύτερη, βοηθώντας μας να καταναλώνουμε λιγότερη ενέργεια και να εξοικονομούμε χρήματα.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Volton, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ