Αρχική Νέα Volton: Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην προμήθεια & εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας

Volton: Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην προμήθεια & εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Με κύρια στοιχεία την υψηλή τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό, η Volton είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες του ενεργειακού κλάδου, στην Ελλάδα.

Στόχος της, η άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των νοικοκυριών.

volton franchise proionta ilektrikis energeias

Προφίλ εταιρείας

Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. είναι μέλος ενός ισχυρού, αμιγώς ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. Η έναρξη των δραστηριοτήτων της ξεκινά το 2016, με την απόκτηση άδειας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας. Το 2019, πραγματοποιήθηκε εξαγορά της εταιρείας ενέργειας «ΚΕΝ» και η εταιρεία ξεκινά τη δραστηριοποίηση στις υπηρεσίες Φυσικού Αερίου.

Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 450 έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη πορεία, καθώς και ένα σύγχρονο δίκτυο 35 καταστημάτων. Η κινητήριος δύναμη της Volton: οι πελάτες που την εμπιστεύονται καθημερινά. Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλυσίδες καταστημάτων, Δήμοι αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά.

volton katasthma franchise

Ευκαιρίες franchise

H Volton παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών, υποστηρίζοντας πλήρως τον συνεργάτη και τους πωλητές του καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Αναλαμβάνει την εξεύρεση του σημείου ενδιαφέροντας, την αρχιτεκτονική μελέτη, καθώς επίσης και την επίβλεψη της πορείας του έργου κατασκευής του νέου σημείου. Παρέχει επίσης μέσω ενός άρτιου και πλήρως ενημερωμένου προγράμματος, εκπαίδευση τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η σχέση εμπιστοσύνης έρχεται να πάρει τη θέση της συνεργασίας με αδιαπραγμάτευτη διαρκή υποστήριξη. H εστίαση στα οικονομικά αποτελέσματα αποτελεί βασική προτεραιότητα της εταιρείας.

Σε κάθε περίπτωση, το πλαίσιο συνεργασίας της Volton έχει ως βασική αρχή μια αμφίδρομη σχέση Win – Win. Οι συνεργάτες οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο δίκτυο θα πρέπει να διαθέτουν κυρίως, εμπορικό και επιχειρηματικό όραμα, κουλτούρα με επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη και την οικονομική δυνατότητα να επενδύσουν σε ένα κατάστημα λιανικής.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Volton, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ