Αρχική Νέα Volton: «Καθαρά και έξυπνα» και στο franchising!

Volton: «Καθαρά και έξυπνα» και στο franchising!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

H Volton είναι μέλος ενός ισχυρού, αμιγώς ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου που δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας, των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας.

Η Εταιρεία σχεδιάζει «καθαρά» και «έξυπνα» προϊόντα και υπηρεσίες, παρέχοντας στον κάθε πελάτη ξεχωριστά, μοναδικά προνόμια. Στόχος της είναι η άμεση και αξιόπιστη ανταπόκριση στις αυξανόμενες ενεργειακές ανάγκες τόσο των επιχειρήσεων, όσο και των νοικοκυριών.

volton energeia franchise

Η Volton προσφέρει:

  • Προϊόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας
  • Προϊόντα Φυσικού Αερίου
  • Συνδυαστικά προϊόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου

Ο Όμιλος έχει καταφέρει μέσω ενός ολιστικού και προσεκτικά σχεδιασμένου προγράμματος να δημιουργήσει ένα σύγχρονο δίκτυο καταστημάτων. Τον Νοέμβριο του 2019, η Volton μπήκε δυναμικά στον χώρο του Retail, αναπτύσσοντας ένα πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, το οποίο αριθμεί σήμερα, 29 καταστήματα franchise και 6 εταιρικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Πειραιά, Βόλο και Πάτρα.

volton katasthma franchise

Το δίκτυο franchise της Volton επεκτείνεται συνεχώς σε νέες περιοχές, ώστε να καλύψει πληθυσμιακά το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής επικράτειας.

Επιλέγοντας την πρόταση franchise της Volton, o συνεργάτης λαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών. Σε συνεργασία με τον franchisee, η εταιρεία αναλαμβάνει την εξεύρεση του σημείου ενδιαφέροντας, την αρχιτεκτονική μελέτη, καθώς επίσης και την επίβλεψη της πορείας του έργου κατασκευής του. Παρέχει επίσης μέσω ενός άρτιου και πλήρως ενημερωμένου προγράμματος, εκπαίδευση τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η σχέση εμπιστοσύνης έρχεται να πάρει τη θέση της συνεργασίας με αδιαπραγμάτευτη διαρκή υποστήριξη. H εστίαση στα οικονομικά αποτελέσματα αποτελεί βασική  προτεραιότητα της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Volton, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ