Αρχική Νέα Veneti-Go!: Η φρέσκια πρόταση στην trendy κατηγορία grab & go!

Veneti-Go!: Η φρέσκια πρόταση στην trendy κατηγορία grab & go!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα αφήνει στην αγορά της εστίασης το σύγχρονο και νεανικό Veneti-Go! Ο Όμιλος ΒΕΝΕΤΗ δημιούργησε ένα trendy concept, το ‘Veneti-Go! coffee & bakery bar’, στην κατηγορία grab & go, που καλύπτει τις ανάγκες μας κάθε στιγμή της ημέρας, συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες τάσεις της εποχής και την upbeat κουλτούρα.

Βασικό χαρακτηριστικό του Veneti-Go! είναι ότι αλλάζει ύφος και μεταμορφώνεται με βάση τις ζώνες ώρας. Το πρωί προσελκύουν τα αρώματα από καφέ και φρεσκοψημένο κουλούρι, το μεσημέρι βγαίνουν πολύχρωμες σαλάτες, πίτσα και αφράτα sandwiches και το απόγευμα  λαχταριστά γλυκίσματα. Επιπλέον το περιβάλλον, ο χώρος και ο σχεδιασμός του καταστήματος χαρακτηρίζονται από μοντέρνα, έξυπνη και άκρως λειτουργική διαρρύθμιση, που υποστηρίζει την ταχύτητα εξυπηρέτησης, ενώ έχουν τοποθετηθεί υπερσύγχρονες, state of the art μηχανές καφέ. Στο κατάστημα Veneti-Go! κυριαρχεί ο ξεκούραστος μοντέρνος φωτισμός, η ευχάριστη μουσική και το ωραίο άρωμα φρέσκου ψησίματος.

veneti-go!

Νέοι άνθρωποι διαρκώς σε κίνηση

To Veneti-Go! απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους, που βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και δε διαθέτουν χρόνο να προετοιμάσουν τον καφέ ή τα γρήγορα on-the-go γεύματά τους. Μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενοι, νεαρά ζευγάρια, ελεύθεροι επαγγελματίες και όλοι όσοι «τρέχουν» θα επιλέξουν το όνομα ΒΕΝΕΤΗ, στα σίγουρα, χωρίς να αποκλείονται μεγαλύτερα άτομα που εμπιστεύονται τον ηγέτη της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Οι ανάγκες, άλλωστε, όλων είναι κοινές: ευκολία, ταχύτητα, ποιότητα, εμπειρία και εξυπηρέτηση, με τα παραπάνω να αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του Veneti-Go!.

Οι παράγοντες της επιτυχίας του Veneti-Go!

Η πρόταση franchise του Veneti-Go! προσφέρει ένα μοντέρνο, προσιτό και ευέλικτο concept που ενθουσιάζει τους καταναλωτές, με αποτέλεσμα να αποτελεί ελκυστική επιλογή για τον συνεργάτη – franchisee που θέλει να δραστηριοποιηθεί στην καφεστίαση. Επιπλέον, το επιχειρηματικό μοντέλο περικλείει τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας του Veneti-Go!, καθώς είναι οικονομικά δελεαστικό, αποτελεί ασφαλή επένδυση λόγω της κληρονομιάς του ονόματος, είναι κερδοφόρο βάσει του product mix, υπάρχει έντονη τάση για επένδυση στην κατηγορία του και έχει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση το προϊόν.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VENETI-GO!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ