Αρχική Νέα Τώρα η Fresh Line έχει το δικό της e-shop

Τώρα η Fresh Line έχει το δικό της e-shop

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Fresh Line , η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του φυσικού καλλυντικού από το 1992 λειτουργεί πλέον και σαν e-shop. Εναρμονισμένο με το ανανεωμένο προφίλ και τη φιλοσοφία της εταιρείας, ταξιδεύει τους επισκέπτες στο χώρο της ολιστικής περιποίησης και των φυσικών καλλυντικών μέσα από μία δροσερή και user-friendly πλατφόρμα που δημιούργησε η Lighthouse e-solutions.

Εύχρηστο και πρωτοποριακό, το νέο e-shop προσφέρει στον πελάτη όλα τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στα φυσικά καταστήματα. Περιλαμβάνει εξειδικευμένες θεραπείες για τα μαλλιά, το σώμα και το πρόσωπο, καθώς και μια μεγάλη γκάμα σε ανδρικά καλλυντικά. Ταυτόχρονα, ενημερώνεται τακτικά με όλα όσα θέλει να γνωρίζει κανείς για τις νέες αφίξεις και τις προσφορές του δικτύου.

Μέσω του νέου e-shop, οι φίλοι της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους γρήγορα και αξιόπιστα σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ η πλατφόρμα λειτουργεί στα ελληνικά και στα αγγλικά. Ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να γνωρίσει τα προϊόντα της εταιρείας και να πληροφορηθεί για τα χαρακτηριστικά, τα συστατικά και την τιμή τους, έχοντας τη δυνατότητα να πληρώσει με όποιον τρόπο επιθυμεί, με paypal, χρεωστική/πιστωτική κάρτα, αντικαταβολή και απλή κατάθεση.

Το νέο website είναι διαθέσιμο και σε ειδική έκδοση Mobile Site για πρακτική πλοήγηση από κινητό ή tablet.

Η εταιρεία, συμβαδίζοντας πλήρως με τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών δημιουργεί ένα εύχρηστο e-shop και ανανεώνει σημαντικά την εικόνα της.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ