Αρχική Νέα Τρία νέα Baristas σε Περιστέρι, Λάρισα και Καρδίτσα!

Τρία νέα Baristas σε Περιστέρι, Λάρισα και Καρδίτσα!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Μετά το άνοιγμα του Baristas στo Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη, το δίκτυο συνεχίζει να εξαπλώνεται πανελλαδικά με νέα καταστήματα franchise στη Λάρισα, το Περιστέρι και την Καρδίτσα!

Αναρωτιέστε τι είναι αυτό που διαφοροποιεί τα καταστήματα Baristas στην αγορά της καφεστίασης; Ο Aθανάσιος Γιαννούλης, Ιδρυτής του concept, απαντά: «Διαθέτουμε τεχνογνωσία στην παραγωγή του καφέ, την οποία και μεταδίδουμε στους franchisees. Αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο και κόπο πάνω στο προϊόν. Πώς θα προετοιμαστεί ο καφές, ώστε να είναι άψογος! Όλες μας οι μηχανές είναι τελευταίας τεχνολογίας. Ο καφές μας, κόβεται εκείνη τη στιγμή, είναι φρέσκος και αυτό το καταλαβαίνει ο πελάτης», μας εξηγεί.

baristas franchisor

Ακολουθώντας μινιμαλιστικό ύφος, ο χώρος των Baristas αποπνέει βιομηχανική αισθητική, η οποία επιτυγχάνεται με τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τα ζεστά χρώματα της επίπλωσης, καθώς κι ορισμένα vintage διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν στα καταστήματα του δικτύου μια αύρα εξίσου μοναδική με τον καφέ που προσφέρουν! Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το καλοντυμένο κι ευχάριστο προσωπικό, το μεγάλο Coffee Station με την Delacorte μηχανή, τους 3 μύλους άλεσης και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, εξυψώνουν την αγοραστική εμπειρία, κάνοντάς τα προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού καφέ & του ποιοτικού σνακ.

baristas franchise karditsa

Τα Baristas ξεκίνησαν την ανάπτυξη μέσω συνεργασιών franchise το 2019 και σήμερα αριθμούν 15 καταστήματα σε Καρδίτσα, Φάρσαλα, Σέρρες, Βόλο, Λάρισα, Νέα Σμύρνη, Μενίδι, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Περιστέρι, συνεχίζοντας δυναμικά την αναπτυξιακή τους πορεία.

baristas franchise karditsa2

Η επιχειρηματική πρόταση των Baristas είναι τόσο ελκυστική, καθώς στο πακέτο franchise, μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται η ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, η δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι, καθώς και η παροχή του εξοπλισμού του καταστήματος με χρησιδάνειο, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την επένδυση!

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ