Αρχική Νέα Τρία νέα Berry’s σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο!

Τρία νέα Berry’s σε Θεσσαλονίκη και Ρόδο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δίκτυο Berry’s συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., της μεγαλύτερης εταιρείας συμβούλων σε όλη την Ελλάδα. Δύο νέα all day coffee and snack stores αναμένεται να ανοίξουν στη Θεσσαλονίκη, καθώς και ένα ακόμα στη Ρόδο, ώστε να προσφέρουν ποιοτικό καφέ Hausbrandt και τα λαχταριστά προϊόντα της αλυσίδας σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό!

berrys-franchise-estiasi

Η ανάπτυξη του δικτύου franchise Berry’s προήλθε μέσω του ανασχεδιασμού του concept που πραγματοποίησαν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της THE FRANCHISE CO. Από την αρχή της συνεργασίας τους, η εταιρεία έθεσε ως προτεραιότητα να αξιοποιήσει τις μεθοδολογίες και τις γνώσεις που έχει αποκομίσει από την πολύχρονη δραστηριοποίησή της στον κλάδο του franchising, για την επιτυχημένη ανάπτυξη της αλυσίδας Berry’s στην αγορά της καφεστίασης και του γρήγορου γεύματος.

berrys-franchise-street-cafe

«Ως THE FRANCHISE CO. είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία με την αλυσίδα Berry’s, την οποία εντοπίσαμε ως μοναδική value for money πρόταση, με δυνατότητες ταχείας διείσδυσης και κάλυψης πραγματικών αναγκών», αναφέρει ο Ορέστης Ρουσόπουλος, Managing Partner της εταιρείας.

berrys-franchise-estiasi

Σήμερα, το δίκτυο Berry’s αριθμεί 9 καταστήματα σε Καματερό, Αχαρνές, Πατήσια, Ίλιον, Άγιο Ελευθέριο, στο κέντρο της Αθήνας και τον Ασπρόπυργο, ενώ το πρώτο 3μηνο του 2021 αναμένονται ακόμα 10 νέα σημεία σε Αττική και Θεσσαλονίκη, σε σημεία υψηλής δυναμικής των δύο πόλεων, μέσω του προγράμματος BFL, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ , ή κάλεσε στο 210 6756200, ώστε οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της THE FRANCHISE CO. να σου λύσουν κάθε σου απορία.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ