Αρχική Νέα Tonino: Αυθεντική pizza σε ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης
Tonino: Αυθεντική pizza σε ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης

Tonino: Αυθεντική pizza σε ένα concept πολλαπλής απεύθυνσης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Tonino αποσκοπεί στην προσφορά της ναπολιτάνικης γεύσης σε κάθε γειτονιά! Με μεγάλη έμφαση στην αυθεντικότητα των συνταγών και την ποιότητα των υλικών, η Tonino προσφέρει στους πελάτες μια γνήσια εμπειρία που συνδυάζει το street food με τις αυθεντικές ναπολιτάνικες γεύσεις σε ένα μοναδικό concept. Η ομάδα της Tonino, με εκπαίδευση από τον maestro pizzaiolo Antonio Pettriccuiolo, χρησιμοποιεί παραδοσιακές συνταγές και τεχνικές που εκτελούνται μπροστά στα μάτια των πελατών, στην ανοιχτή κουζίνα του καταστήματος και εγγυώνται ένα αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Εστίαση στην ποιότητα

Κάθε pizza της Tonino είναι φτιαγμένη με αγάπη και μεράκι, εξασφαλίζοντας ένα αυθεντικό αποτέλεσμα με τραγανή εξωτερικά και αφράτη εσωτερικά ζύμη, που αναδεικνύει κατάλληλα τα ποιοτικά υλικά που τη συνοδεύουν. Η pizza σερβίρεται ολόκληρη, ώστε να παραμένει ζεστή, λαχταριστή και φρέσκια, προσφέροντας στους πελάτες μια αληθινή γεύση Ιταλίας σε κάθε μπουκιά. Με το συνδυασμό των αυθεντικών γεύσεων, της δεξιοτεχνίας των pizzaioli και της μοντέρνας, ζεστής ατμόσφαιρας, η Tonino δημιουργεί την απόλυτη street pizza εμπειρία για τους πελάτες της.

Tonino pizza

Concept πολλαπλής απεύθυνσης

Η Tonino δραστηριοποιείται μέσω franchise, με στόχο να μεταφέρει την αυθεντική ιταλική γεύση σε ένα ευρύ κοινό. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της πρότασης Tonino είναι το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό μοντέλο, που έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την κερδοφορία των franchisees. Η pizza εξακολουθεί να παραμένει μια αγαπημένη επιλογή των καταναλωτών, ιδανική για γρήγορο φαγητό, take-away και delivery. Η Tonino αφουγκράζεται τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών και έτσι, έχει δημιουργήσει ένα φρέσκο concept που συνδυάζει κατάλληλα την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα με τη ζωντανή κουλτούρα του street food, προσελκύοντας ένα ευρύ φάσμα πελατών. Με ένα προϊοντικό μείγμα που εστιάζει στην ποιοτική pizza, αλλά προσφέρει και άλλες λαχταριστές επιλογές, που αυξάνουν τη μέση απόδειξη και δημιουργούν πολλαπλές πηγές εσόδων για τους νέους συνεργάτες, κάνοντας παράλληλα τους πελάτες να επιστρέφουν διαρκώς για περισσότερα!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Tonino

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ