Αρχική Νέα Tonino: Αυθεντική pizza, μοναδική ευκαιρία για επένδυση!
Tonino: Αυθεντική pizza, μοναδική ευκαιρία για επένδυση!

Tonino: Αυθεντική pizza, μοναδική ευκαιρία για επένδυση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Για όσους αναζητούν μια γεύση αυθεντικής ναπολιτάνικης pizza, η Tonino είναι η κατάλληλη επιλογή! Με ένα μοντέρνο και φρέσκο concept που προσφέρει μια γεύση από την πατρίδα της pizza, η Tonino εστιάζει στις αυθεντικές ναπολιτάνικες συνταγές και κορυφαίες γεύσεις, συνδυάζοντας ιδανικά την pizza με τη street food κουλτούρα. Με έμφαση στις παραδοσιακές ναπολιτάνικές συνταγές και μια δημιουργική προσέγγιση στις γεύσεις, η Tonino φέρνει επανάσταση στην pizza και παράλληλα προσφέρει μια ελκυστική ευκαιρία για επένδυση στην κερδοφόρα αγορά της pizza.

Λαχταριστή pizza, μοναδική ατμόσφαιρα

Η Tonino καλωσορίζει τους πελάτες σε μια μοντέρνα και street-style ατμόσφαιρα, όπου μπορούν να απολαύσουν την αληθινή ουσία της ιταλικής street pizza. Οι επιδέξιοι pizzaioli, εκπαιδευμένοι από τον Antonio Petricciuolo, maestro pizzaiolo με μια πλούσια εμπειρία στο χώρο που εκτείνεται σε τρεις γενιές, πραγματοποιούν την όλη διαδικασία δημιουργίας της pizza από την αρχή, μπροστά στα μάτια του πελάτη. Η Tonino υπερηφανεύεται για τη δέσμευσή της στην αυθεντικότητα και έτσι όλα τα προϊόντα παράγονται με υλικά υψηλής ποιότητας, με αποτέλεσμα μια αέρινη, ελαφριά και τραγανή κρούστα που είναι απλά ακαταμάχητη!

Tonino

Ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα

Η Tonino υπερβαίνει την κατηγορία του με ένα πλήρες concept που εστιάζει στη βέρα ναπολιτάνικη pizza, street style και παράλληλα προσφέρει συμπληρωματικά προϊόντα που ενισχύουν την γευστική εμπειρία και δημιουργούν πρόσθετες ευκαιρίες κέρδους για τον franchisee. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα λαχταριστά saltimboccas, pizza sandwich φτιαγμένα με την ίδια αυθεντική ζύμη της pizza. Εναλλακτικά, μπορούν να δοκιμάσουν τα κλασικά και αγαπημένα calzones, σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, ενώ τα γευστικά ντιπ κρούστας προσθέτουν μια επιπλέον διάσταση γεύσης σε κάθε μπουκιά!

Πολλαπλά οφέλη για τον franchisee

Το success story της Tonino δεν σταματά στην κορυφαία pizza. Η Tonino προσφέρει μια δελεαστική επιχειρηματική πρόταση για άτομα που επιθυμούν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία σε έναν ιδιαίτερα κερδοφόρο κλάδο. Η επαγγελματική πρόταση της Tonino προσφέρει στο νέο συνεργάτη:

  • Ολοκληρωμένη Εκπαίδευση και Υποστήριξη: Η έμπειρη ομάδα της Tonino θα παρέχει σε βάθος εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη για να εξασφαλίσει την επιτυχία του franchisee, καθώς και την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης.
  • Κερδοφόρα αγορά: Η pizza παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα φαγητά στο τοπίο του foodservice. Οι ανάγκες της εποχής για take-away και delivery, η σταθερή αγάπη για την παράδοση και η ανάγκη για καινοτομία στην κατηγορία, έχουν κάνει την pizza μια βολική και αξιόπιστη επιλογή, για γρήγορο και λαχταριστό γεύμα.
  • Concept πολλαπλής απεύθυνσης: η pizzaεπιλέγεται καθημερινά από ένα ποικίλο κοινό όλων των ηλικιών, ενώ ο streetχαρακτήρας διευρύνει το κοινό στο οποίο απευθύνεται το concept.
  • Ενέργειες μάρκετινγκ: Η Tonino κατανοεί τη σημασία της αποτελεσματικής στρατηγικής μάρκετινγκ, επενδύοντας σημαντικά σε ενέργειες στα social media, καθώς και events, εκδηλώσεις, parties και άλλες συνεργασίες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Tonino

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ