Αρχική Νέα Το ZIMARI απαντά στις νέες τάσεις στην καφεστίαση
Το ZIMARI απαντά στις νέες τάσεις στην καφεστίαση

Το ZIMARI απαντά στις νέες τάσεις στην καφεστίαση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ZIMARI απαντά στις νέες τάσεις στην καφεστίαση, με μία ολοκληρωμένη πρόταση που αποτελεί πόλο έλξης για τους franchisees που επιθυμούν να αφήσουν το δικό τους στίγμα. Η μεγάλη προϊοντική γκάμα που περιέχει το ZIMARI καλύπτει πολλές και διαφορετικές καταναλωτικές ανάγκες, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τις ποιοτικές πρώτες ύλες, αλλά και τη φιλική εξυπηρέτηση. Στα πέντε καταστήματα του δικτύου που βρίσκονται στην Αθήνα, ο επισκέπτης μπορεί να διαλέξει μέσα από μια πλούσια παλέτα γεύσεων από παραδοσιακές πίτες και ζύμες, φτιαγμένες από αγνά, ποιοτικά υλικά.

Και επειδή η μέρα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς καφέ, ο speciality ιταλικός καφές ανώτερης ποιότητας που σερβίρεται, συμπληρώνει ιδανικά ένα πλήρες πρωινό. Για τα μικρά διαλείμματα μέσα στην ημέρα, το ZIMARI φροντίζει να παρέχει πολλές γευστικές επιλογές σε snacks: από κρουασάν, μέχρι μπισκότα, muffins, κουλούρι Θεσσαλονίκης αλλά και χειροποίητες μπάρες βρώμης που βγαίνουν καθημερινά από τον φούρνο των καταστημάτων.

ZIMARI καφές cheesecake

Ευέλικτη πρόταση με δύο format

Η πρόταση franchise ZIMARI, στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου, παρέχει την επιλογή δύο διαφορετικών format: Flagship, που συνδυάζει ομαλά take away και sit in εμπειρία με service ή χωρίς και γίνεται αγαπημένο στέκι για όλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς και street format, που προσφέρει την πιο πλήρη και ανταγωνιστική take away street coffee & food πρόταση. Με αυτόν τον τρόπο ο συνεργάτης διασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση του σημείου και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος.

Η επιτυχία των δύο format του ZIMARI βασίζεται στις αναγνωρισμένης ποιότητας επιλογές, στο πληρέστερο προϊοντικό μείγμα και στο γεγονός ότι αποτελεί ευέλικτη πρόταση. Ταυτόχρονα, το επιχειρηματικό πλάνο έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να προσφέρει όλα τα απαιτούμενα εφόδια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία των συνεργατών του δικτύου. Ο συνεργάτης του καταστήματος των Αμπελοκήπων, Γιώργος Ρέπας, εξηγεί τους λόγους που το ZIMARI αποτελεί μια ανταγωνιστική επιχειρηματική ευκαιρία. «Αν κάποιος θέλει να απασχοληθεί στον χώρο της εστίασης, τότε το ZIMARI είναι μια πραγματική επιχειρηματική ευκαιρία. Πρώτα από όλα, συνεργάζεται με μια εταιρεία που βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη και τον στηρίζει σε ό,τι χρειαστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ρέπας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


ZIMARI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ