Αρχική Νέα Το Yoleni’s μας συστήνει το πρώτο olive oil bar

Το Yoleni’s μας συστήνει το πρώτο olive oil bar

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πρώτο για τα ελληνικά δεδομένα olive oil bar, από την εταιρεία «GAEA», φιλοξενείται και παρουσιάζεται στο κοινό, από το νέο concept store της εστίασης και τον πρεσβευτή των αυθεντικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, Yoleni’s.

Στον 3ο όροφο του Yoleni’s flagship store στο Κολωνάκι, ο επισκέπτης θα ενημερωθεί για τα πάντα που αφορούν το λάδι και η εμπειρία του θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, καθώς θα του δοθεί η δυνατότητα να περιηγηθεί και να πληροφορηθεί σχετικά με την προέλευση, την ιστορία και τις πολύτιμες ιδιότητες του παρθένου ελαιόλαδου.

Συμβουλές, μύθοι, ιστορία, ιατρικές έρευνες και πολλές εκπλήξεις περιμένουν το κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει και να απολαύσει τη μοναδική γεύση του εξαιρετικού προϊόντος , συνοδευόμενο από ποικίλα γευστικά πιάτα και ροφήματα.

Ο πρώτος ολοκληρωμένος πολυχώρος ελληνικής γαστρονομίας, μετατρέπεται στον απόλυτο εκπρόσωπο της ελληνικής μεσογειακής κουζίνας τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο που μέσω των επιμορφωτικών εκδηλώσεων και σεμιναρίων που προσφέρει, μεταδίδει την εγχώρια παράδοση μέσα από κάθε επισκέπτη σε κάθε σημείο του χάρτη.

Περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση Yoleni’s

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ