Αρχική Νέα Το Wall Street έσβησε τα έκτα κεράκια του και είναι στα καλύτερα του

Το Wall Street έσβησε τα έκτα κεράκια του και είναι στα καλύτερα του

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ποτέ ξανά η Νέα Υόρκη δεν ήταν τόσο κοντά και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Παρασκευή, που λίγες ημέρες πριν έσβησε έξι κεράκια στη δική της ‎Wall Street‎. Ο απόλυτος must go προορισμός των Βορείων Προαστείων, που καλοδέχεται καθημερινά ένα απαιτητικό κοινό, κερδίζει μέρα τη μέρα το στοίχημα που του εξασφαλίζει το δοκιμασμένο πλέον επιχειρηματικό μοντέλο.

Έξι χρόνια, με μια μεγάλη κρίση τα τελευταία δύο στον χώρο της εστίασης, το Wall Street συνεχίζει να πρωταγωνιστεί μέσω ενός concept πολλαπλής απεύθυνσης, δίνοντας στον επισκέπτη τον κατάλογο ενός γεμάτου επιλογές πρωινού που περιέχει μεταξύ άλλων εκλεκτό καφέ και χυμούς, συνεχίζοντας με φρέσκιες σαλάτες και λαχταριστά αλμυρά ή γλυκά pancakes για όλα τα brunch-γούστα. Το μεσημέρι, έχει γεύση ζουμερού burger και φρέσκιας πάστας, ενώ τα βράδια ανήκουν στα γεμάτα νόστιμα υλικά σάντουιτς, στα χαλαρά ποτά και στα παιχνιδιάρικα cocktails. Μια δομημένη all day πρόταση, μια άψογη in store εμπειρία, για όσες κι όσους θέλουν μια καθημερινότητα μακριά απ’ τη ρουτίνα της μετριότητας.

Wall Street franchise

Η ποιότητα όμως δεν μπορεί να μη «ντύνεται» από αισθητική, έτσι, το Wall Street είναι απόλυτα φιλικό προς τη γεμάτη απαιτήσεις και άγχος εποχή, παρέχοντας ένα cozy χώρο κατασκευασμένο από μέταλλο και ξύλο, δίνοντας μια urban αίσθηση σε ένα απ’ τα πιο όμορφα Instagrammable στέκια της Αθήνας.

Το Wall Street, ήρθε για να μείνει ετοιμάζοντας νέο κατάστημα. Παραμένοντας πιστό στα Βόρεια Προάστια, θα δώσει σύντομα ραντεβου με το κοινό, αυτήν τη φορά στο Μαρούσι. Το Wall Street, αξιοποίησε όλα τα διαθέσιμα revenue streams (take away, delivery, sit in), σημείο που οδήγησε στην αύξηση των συναλλαγών και συνεπώς των εσόδων. Παράλληλα επιτυγχάνει υψηλή μέση απόδειξη σε όλα τα revenue streams, κάτι που οφείλεται στο προϊοντικό μείγμα και στις ολοκληρωμένες λύσεις, που παρέχονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Ο συνδυασμός υψηλής μέσης απόδειξης και υψηλού αρθιμού συναλλαγών αυξάνουν συνεχώς τα έσοδα για τον συνεργάτη/franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Wallstreet

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ