Αρχική Νέα Το Vertical Divas στη μεγαλύτερη Pole Dancing παράσταση της Ευρώπης

Το Vertical Divas στη μεγαλύτερη Pole Dancing παράσταση της Ευρώπης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στην Ελλάδα, όταν αναφερόμαστε στον χορό, συνήθως σκεφτόμαστε παραδοσιακές μουσικές και φιγούρες που συνδέονται με τα νησιά, τα βουνά και την ιστορία του τόπου μας. Οι εποχές όμως δεν σταματούν να εξελίσσονται, οι γενιές να αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα και τελικά αποδεικνύεται πως η παράδοση μπορεί να συνυπάρξει αρμονικά με νέους ήχους και χορούς που ασκούν γοητεία στους ανθρώπους.

Η 9η μεγαλύτερη μαθητική παράσταση Pole Dancing στην Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με πάνω από διακόσιους μαθητές, αποδεικνύει ότι όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που αναζητούν τον χορό και παράλληλα το fitness, μέσα από νέες προτάσεις.

Κάτι τέτοιο, το είχε προβλέψει η Αμαρυλλίδα Κουκουλέρου, η οποία το 2011 άνοιξε μέσα σε μόλις 100 τ.μ. το Vertical Divas, την πρώτη της σχολή Pole Dancing, η οποία σήμερα απαριθμεί 7 σχολές, σε ένα διαρκές ταξίδι επιτυχίας, άσκησης και διασκέδασης και που φυσικά θα συναντήσεις μαθητές της σε αυτήν τη δωδεκάωρη και άκρως ενδιαφέρουσα παράσταση.

Vertical-Divas-Κύπρος

Στη Νέα Ιωνία, στο Παγκράτι, τον Κορυδαλλό, στον Μαρκόπουλο, στην Αγία Παρασκευή, στο Περιστέρι, στο Ελληνικό, το Vertical Divas απευθύνεται σε όλες κι όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματικής υποδομής, φυσικής κατάστασης και κιλών, στοχεύοντας διαρκώς στην επέκταση του studio σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Αν σκέφτεσαι ότι μπορεί να είσαι η επόμενη ή ο επόμενος κρίκος της επιτυχημένης αλυσίδας pole dancing studio, Vertical Divas, πρέπει να γνωρίζεις ότι απευθύνεσαι σε ένα ισχυρό brand name μέσω μιας χαμηλής επένδυσης. Μια σχολή, που μπορεί να είναι έτοιμη να λειτουργήσει μόλις σε ένα μήνα, με χρόνο απόσβεσης του αρχικού ποσού που διέθεσες, περί τον 1,5 χρόνο. Χωρίς εξαντλητικά ωράρια και με την ευελιξία που δίνουν τόσο τα ομαδικά όσο και τα ιδιαίτερα μαθήματα, δημιουργείται η συνθήκη πολλαπλών πηγών εσόδων μιας και παράλληλα το Vertical Divas κυκλοφορεί τη δική του αποκλειστική σειρά σπορ ρούχων. Ένα φρέσκο concept, που δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας εξαιτίας και του θετικού feedback που δίνουν οι άνθρωποι που κατακτούν τους στόχους τους.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

VERTICAL DIVAS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ