Αρχική Νέα Το The Salad Project είναι το υγιεινό και νόστιμο brand που χρειαζόταν η αγορά

Το The Salad Project είναι το υγιεινό και νόστιμο brand που χρειαζόταν η αγορά

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η «μόδα» της υγιεινής διατροφής δεν είναι καθόλου μόδα! Είναι πλέον μια αγαπημένη διατροφική συνήθεια, η οποία φέρνει νέα δεδομένα στην αγορά της εστίασης, με τις πωλήσεις των «healthy» γευμάτων να εκτοξεύονται και να παρουσιάζουν εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Το hot “The Salad Project” αλλάζει τον τρόπο που τρώμε σαλάτες, με μια ιδέα απλή αλλά και τόσο μοναδική! Νόστιμο, υγιεινό και θρεπτικό φαγητό, είτε για delivery είτε για take away, φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι, με προσεκτικά διαλεγμένα εποχιακά υλικά ποιοτικών προμηθευτών, όπως ακριβώς θα τα φτιάχναμε και στο σπίτι.

Συνεργαζόμενες με chef και διατροφολόγο, οι αδερφές Λεκάκη, ιδρύτριες του The Salad Project, δημιούργησαν ένα πλούσιο μενού που προσφέρει ολοκληρωμένα γεύματα υγιεινά και κυρίως εύγευστα. Πλέον, όλοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα δυναμωτικό πρωινό, ένα υγιεινό γεύμα στο σπίτι ή στο lunch break, ή ένα θρεπτικό snack. Και δεν αποτελεί μια ελκυστική πρόταση μόνο για το κοινό, αλλά και για τους υποψήφιους franchisees που αναζητούν ένα franchise που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Μάλιστα, πρόσφατα ανανεώθηκε το καλοκαιρινό μενού, με πολλά νέα προϊόντα για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για μια πιο υγιεινή και ολοκληρωμένη διατροφή. Θρεπτικές σαλάτες, chef designed ή customized, σαλάτες ζυμαρικών, granola, wraps, power food combos και healthy bowls απολαμβάνουν καθημερινά οι φίλοι του The Salad Project όλες τις ώρες της ημέρας, δημιουργώντας ένα franchise concept με κερδοφορία από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Ο μελλοντικός μας συνεργάτης θα συμμετάσχει σε ένα project μοναδικό και καινοτόμο, που παράλληλα θα του αποφέρει ένα σταθερό και καλό εισόδημα» εξηγούν οι Εβίτα και Θάλεια Λεκάκη. «Η υποστήριξη που θα λάβει περιλαμβάνει όλα τα βήματα και στάδια της συνεργασίας μας. Άλλωστε, λειτουργούμε σαν μία ομάδα. Ένας για όλους και όλοι για έναν!» συμπληρώνουν.

Με ένα concept που έχει βρει άμεση ανταπόκριση στο σύγχρονο κοινό, το The Salad Project αποτελεί την καινοτόμα ιδέα στον χώρο της εστίασης, συνδυάζοντας ιδανικά υγιεινές και γευστικές επιλογές.

Για την καινοτόμα ιδέα στον χώρο της εστίασης THE SALAD PROJECT, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ