Αρχική Νέα Το The Juice Bar αναζωογονεί πελάτες και franchisees

Το The Juice Bar αναζωογονεί πελάτες και franchisees

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Εδώ και περίπου 2 χρόνια, το The Juice Bar πρωταγωνιστεί στην αγορά της Πάτρας και αποτελεί σημείο αναφοράς για μια δροσιστική απόλαυση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Με μια μεγάλη ποικιλία χυμών, eco-friendly & cold- pressed, smoothies, ζεστών και κρύων ροφημάτων, καφέ, φρέσκα σάντουιτς, σαλάτες, snacks και γλυκίσματα, το The Juice Bar υπερβαίνει τα συνηθισμένα concepts της καφεστίασης και με την ανώτερη ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές και τον επαγγελματισμό που διακατέχει όλα τα μέλη της ομάδας, εφοδιάζει έναν νέο συνεργάτη με όλα τα απαραίτητα για μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο.

Ο μελλοντικός franchisee θα γίνει μέλος μιας οικογένειας με ισχυρό brand name στον χώρο και θα επωφεληθεί της πιστότητας του ήδη διευρυμένου κοινού που το ακολουθεί. Πρόκειται για ένα healthy street food concept με πολλαπλές πηγές εσόδων και μέση ημερήσια απόδειξη που ξεπερνάει κάθε προσδοκία.

Ο franchisee λαμβάνει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση, υποστήριξη και τεχνογνωσία που πρέπει, ώστε να δημιουργήσει άμεσα τη δική του επιχείρηση και να πετύχει τους δικούς του στόχους.

Το The Juice Bar έχει ενσωματώσει τη δυναμική τάση από το εξωτερικό και στα 7 καταστήματα του δικτύου του, εδραιώνοντας το wellness στην Ελλάδα και αποκτώντας φανατικό κοινό που χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και την επαναληψιμότητα!

Το «The Juice Bar» έχει ενσωματώσει τη δυναμική τάση από το εξωτερικό εδραιώνοντας το wellness και στην Ελλάδα αποκτώντας φανατικό κοινό που χαρακτηρίζεται από την αφοσίωση και την επαναληψιμότητα!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ