Αρχική Νέα ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ: Παραδοσιακή μπουγάτσα εντός & εκτός συνόρων

ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ: Παραδοσιακή μπουγάτσα εντός & εκτός συνόρων

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιτυχημένη αλυσίδα που έφερε την παραδοσιακή μπουγάτσα & τα αγαπημένα σε όλους προϊόντα ζύμης στο franchising , συνδυάζει ένα διαχρονικό concept οικογενειακού τύπου επιχείρησης με μοντέρνα , διαφοροποιητικά στοιχεία.

Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη το 1952, ενώ το 1999 ξεκίνησε η ανάπτυξη του δικτύου με franchising, με άλλα δύο καταστήματα και πάλι στη συμπρωτεύουσα. Έκτοτε έχουν ανοίξει συνολικά 9 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καιένα στο κέντρο του Λονδίνου , απόδειξη της αδιαμφισβήτητης απήχησης που έχουν τα προϊόντα του ΣΕΡΡΑΪΚΟΝ στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Διαθέτει ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα με μεγάλη ποικιλία από Μπουγάτσες, Σφολιάτες, Χωριάτικο Φύλλο, Νηστίσιμα και Μπουκίτσες. Βασικό χαρακτηριστικό όλων η εξαιρετική ποιότητα, που εξασφαλίζεται σε καθημερινή βάση, με τα πιο αγνά υλικά και χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και βελτιωτικών. Επίσης, στα καταστήματα του δικτύου μπορεί κανείς να απολαύσει εξαιρετικής ποιότητας καφέ από την περιοχή Minas Gerais της Βραζιλίας, φρέσκους, φυσικούς χυμούς φρούτων, μεγάλη ποικιλία τσαγιών, σαλάτες, κρύα σάντουιτς, γλυκά κ.λπ. Μια πλήρης προϊοντική σειρά ικανή να καλύψει κάθε γούστο , διάθεση και ώρα της ημέρας!
Ένα εκσυγχρονισμένο παραδοσιακό concept κι ένα πρότυπο δίκτυο καταστημάτων που βασίζεται σταθερά στο τρίπτυχο ποιότητα – παράδοση – αξιοπιστία.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ