Αρχική Νέα Το product mix της Coffee Berry που οδηγεί στην επιτυχία

Το product mix της Coffee Berry που οδηγεί στην επιτυχία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία ενός franchise εστίασης είναι σίγουρα το product mix. Τα Coffee Berry επενδύουν συνεχώς στην έρευνα και τη δοκιμή, ώστε να προσφέρουν πάντα πλούσια ποικιλία προϊόντων, σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών.

Το ιδανικό προϊοντικό μείγμα του δικτύου, που περιλαμβάνει καφέ ανώτερης ποιότητας, εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και φρέσκα snacks, βοηθάει στην εξισορρόπηση των πηγών εσόδων και της κερδοφορίας, ενώ παράλληλα υπηρετεί τις ανάγκες της αγοράς.

Ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι για τους οποίους ξεχωρίζει το product mix της Coffee Berry και γιατί είναι πλεονέκτημα για τους συνεργάτες της;

Διαφοροποιείται το brand

Μαζί με το εξειδικευμένο customer service και την συνολική εμπειρία για την οποία ξεχωρίζει η Coffee Berry, το product mix της εταιρείας είναι η ταυτότητα της. Και φυσικά, είναι ένας από τους κύριους λόγους που την επιλέγουν οι καταναλωτές. Για τον καθημερινό τους καφέ ή για ένα θρεπτικό snack, η Coffee Berry είναι πάντα ένας ιδανικός προορισμός χάρη στις αμέτρητες και ποιοτικές επιλογές του. Ο πελάτης ξέρει ότι σε κάθε κατάστημα της αλυσίδας θα βρει αυτό που ψάχνει κάθε στιγμή, από λαχταριστά ροφήματα ζεστά και κρύα, μέχρι φρέσκες σαλάτες και σάντουιτς με αγνά υλικά. Τίποτα δεν λείπει από τα Coffee Berry! Οι απολαυστικές γευστικές προτάσεις που προσφέρει καθημερινά, σε συνδυασμό με τις φιλικές τιμές κάνουν τα καταστήματα της Coffee Berry τον ιδανικό προορισμό για απόλαυση και ποιότητα με υπογραφή, ενώ δημιουργούν μια ξεκάθαρη ταυτότητα κάνοντας το δίκτυο να ξεχωρίζει στην αγορά.

Ικανοποιεί πολλαπλά κοινά

Η Coffee Berry, με εμπειρία στο χώρο της καφεστίασης από το 2014, γνωρίζει καλά το κοινό της. Και χάρη στο στρατηγικά σχεδιασμένο product mix που διαθέτει, έχει πάντα τον τρόπο να προσελκύει και να κρατάει τους πελάτες της.

Εδώ συναντιούνται οι coffee lovers, οι λάτρεις των γλυκών απολαύσεων, οι εργαζόμενοι που θέλουν να κάνουν ένα διάλλειμα από τη δουλειά τρώγοντας κάτι ελαφρύ και νόστιμο και όσοι θέλουν να πάρουν για το σπίτι θρεπτικά snacks σε μεγάλη ποικιλία.

Η ικανότητα του δικτύου να «μιλάει» στο κοινό με τα σύγχρονα προϊόντα που προσφέρει, γεννάει χαρούμενους πελάτες. Και οι χαρούμενοι πελάτες σημαίνουν πιστότητα στο brand και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις.

Χάρη στα πολλαπλά κοινά που ικανοποιεί, η Coffee Berry ανεβάζει τις πωλήσεις τις και ενισχύει το brand awareness, προς όφελος όλων των συνεργατών της.

Ενισχύει τις impulse αγορές

Όταν ένας πελάτης επισκέπτεται ένα κατάστημα προκειμένου να αγοράσει κάτι, είναι πολύ πιθανό να κάνει και μια αυθόρμητη αγορά που δεν είχε προγραμματίσει. Αυτό σημαίνει αυξημένες πωλήσεις χωρίς κόπο. Όλα τα καταστήματα της Coffee Berry, με μελετημένο σχεδιασμό για άριστη λειτουργικότητα, έχουν πάντα τα ράφια τους γεμάτα με τους πιο εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, τα πιο λαχταριστά αποξηραμένα φρούτα, θρεπτικές μπάρες, χειροποίητες σοκολάτες και άλλα πολλά προϊόντα που «προκαλούν» τον πελάτη να τα αγοράσει.

Ο καταναλωτής, χάρη στον στρατηγικό τρόπο τοποθέτησης των προϊόντων ωθείται στο να τα δει και να τα περιεργαστεί, ενώ ταυτόχρονα το εξειδικευμένο και φιλικό προσωπικό των καταστημάτων κατευθύνει τους πελάτες και τους προτείνει τα κατάλληλα γι’ αυτούς προϊόντα. Η φιλική τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η Coffee Berry σφραγίζει την επιτυχία και εξασφαλίζει τις αυθόρμητες αγορές.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ