Αρχική Νέα Το πιο παραδοσιακό franchise concept Yoleni’s τιμά τις παραδόσεις!

Το πιο παραδοσιακό franchise concept Yoleni’s τιμά τις παραδόσεις!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα πρωτοποριακό concept πιστό στην παράδοση και στην αυθεντικότητα των ελληνικών προιόντων, μεταδίδει με μοναδικό τρόπο την ελληνική μεσογειακή διατροφή σε κάθε γωνιά της γης.

Για αυτό το λόγο πάντα τιμά και ακολουθεί τα έθιμα και τις παραδόσεις της χώρας, φροντίζοντας να μυεί όλο και περισσότερους στην κουλτούρα και στην απολαυστική ελληνική γαστρονομία.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, μικροί και μεγάλοι, είναι όλοι καλεσμένοι στη Yoleni’s! Γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες θα πρωταγωνιστούν στον απολαυστικό πολυχώρο γαστρονομίας!

Οι μικροί μας φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά στο παιδικό εργαστήρι Yolenini, καθώς θα ενημερωθούν για το τι γιορτάζουμε αυτή την ημέρα μέσα από διηγήσεις παραμυθιών, τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς.

Πρόκειται για το μοναδικό concept στην κατηγορία του, που προσφέρει παράλληλα μια omnichannel συνολική εμπειρία στον καταναλωτή -online & offline- και μοναδική αγοραστική εμπειρία που χτίζει σταθερές και μακροπρόσθεσμες σχέσεις με το κοινό.

Τα Ελληνικά προϊόντα αλλά και οι ‘Ελληνες παραγωγοί «ταξιδεύουν» απλά, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της Yoleni’s σε όλο τον κόσμο και μεταφέρουν τον γαστρονομικό πλούτο της ελληνικής γης σε Ευρώπη και Αμερική.

Με δυνατό brand name, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, μεταδίδει την ελληνική γαστρονομία μέσα από πολλαπλά κανάλια διανομής.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ