Αρχική Νέα Το πιο… «HOT» franchise των burgers!

Το πιο… «HOT» franchise των burgers!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αυθεντικά burgers και δυνατό rock ’n roll στο πιο “hot” franchise της γρήγορης εστίασης . Τα HOT HOT BURGER BAR διαγράφουν μια ξέφρενη πορεία ανάπτυξης με 15 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Χαλκίδα και έχουν καθιερωθεί ως η fast good επιλογή μιας δυναμικής αγοράς.

Με αποδεδειγμένη επιτυχία και φανατικό κοινό δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους franchisees να ενταχθούν σε ένα δίκτυο με αποδεδειγμένα υψηλές πωλήσεις και μοναδική κερδοφορία .

Πληρότητα όλο το 24ωρο: Αρκεί μια επίσκεψη σε ένα από τα κατάμεστα καταστήματα του δικτύου, για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι την υψηλή ζήτηση των προϊόντων του.
Πλήρως ενημερωμένος κατάλογος που πέρα από τα διάσημα λαχταριστά burgers περιλαμβάνει επίσης Ηot Dogs, Chicken Nuggets, Salads, Potatoes, Αmerican Toasts, Ribeyes, καφέ, ποτά και αναψυκτικά.
Διαφοροποιημένο format καταστήματος & ιδιαίτερη rock ‘n roll ατμόσφαιρα , που ταξιδεύουν γευστικά και μουσικά στις λαμπερές δεκαετίες του ‘50 και ‘60.


Ιδιαίτερα αποδοτική επένδυση με χαμηλά λειτουργικά έξοδα και χαμηλό food cost.
Υψηλές πωλήσεις για απόσβεση μόλις σε 1,5 χρόνο!
Εκατοντάδες θετικές αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα , που υποστηρίζονται από ενέργειες ολοκληρωμένου μάρκετινγκ που ενδυναμώνουν ακόμα περισσότερο το ήδη ισχυρο brand των burger bar

Εσείς θα μυηθείτε στον κόσμο τους…;.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ