Αρχική Νέα To Πέραμα υποδέχεται την SENATUS

To Πέραμα υποδέχεται την SENATUS

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H SENATUS, πρωτοπόρος στην Ελλάδα και πολυβραβευμένη στον χώρο Ασφαλίσεις – Ακίνητα – Τραπεζικά εγκαινίασε την Τετάρτη 20 Ιουνίου το νέο κατάστημα του δικτύου στο κέντρο του Περάματος επί της κεντρικής Λεωφόρου, σ’ έναν ειδικά σχεδιασμένο πρωτότυπο και καλαίσθητο χώρο.

Η εταιρεία Senatus, με εμπειρία στο χώρο από το 1998, αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising και παρέχει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία με απόλυτη εξειδίκευση. Τα καταστήματα SENATUS σαν σήμα είναι κατοχυρωμένα και διαθέτουν πιστοποίηση λειτουργίας υψηλών προδιαγραφών, ενώ το ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωση Συνεργατών, με τεχνολογία αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη.

Η SENATUS προσφέρει μια μοναδική επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας, εφοδιάζοντας τον επιχειρηματία με τα εχέγγυα της επιτυχίας, που μόνον αυτή έχει τις ικανότητες και τις δυνατότητες να σας διασφαλίσει ενώ έχει αποδείξει πως και μέσα στην οικονομική κρίση παρέχει σε κάθε Συνεργάτη, υποψήφιο ή ενεργό, μία πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα SENATUSόχι μόνο risk-free,αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης.

Το πακέτο Franchise της SENATUS δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο νέος Αντιπρόσωπος το  σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει  και να λειτουργήσει το δικό του ανεξάρτητο κατάστημα SENATUS στην περιοχή του.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ