Αρχική Νέα Το Overoll Croissanterie γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με νέα κρουασάν
Το Overoll Croissanterie γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με νέα κρουασάν

Το Overoll Croissanterie γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με νέα κρουασάν

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Overoll Croissanterie γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τα νέα κρουασάν που έχουν φτιαχτεί ειδικά για αυτή τη γιορτινή μέρα. Το μότο είναι ένα: #sharethelove με το λαχταριστό #valentinesday κρουασάν του Overoll από τις 12/2 και για όλη την εβδομάδα! Στο Overoll ξέρουν πολύ καλά ότι ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι, οπότε έφτιαξαν το τέλειο κρουασάν για αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα του χρόνου. Η μοντέρνα croissanterie ενεργοποιεί για άλλη μια φορά το κοινό της μέσω των social media, παρουσιάζοντας το νέο, κατακόκκινο, Valentine’s special croissant που υπόσχεται να τους καταπλήξει όλους. Το Overoll Croissanterie γίνεται ο απόλυτος προορισμός για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και προσφέρει το πιο… γλυκό δώρο σε ερωτευμένους και μη.

Ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο

Το Overoll με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO. υιοθετεί στρατηγική επιλεκτικής ανάπτυξης με μεγάλη επιτυχία μόλις από το τρίτο έτος λειτουργίας. Το σύστημα franchise Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες που θέλουν να εδραιωθούν στον κλάδο της εστίασης με ένα αποδεδειγμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, που προσφέρει:

• Ισχυρή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 10€.
• Ανανέωση προϊόντων με βάση ετήσιο calendar και εισαγωγή νέων κατηγοριών, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση και τη διάρκεια των πωλήσεων. (Valentine’s Day, office pack, breakfast box κ.α.).
• Δομή υψηλής παραγωγικότητας και ελεγχόμενων εξόδων. Διαμορφώνει συνθήκες ευκολίας στην εύρεση και διατήρηση προσωπικού, καθώς δεν απαιτείται εξειδίκευση.
• Κεντρικό σύστημα παραγωγής και συνεχούς τροφοδοσίας, εκπαιδευτικό κέντρο, απλό ελεγχόμενο λειτουργικό μοντέλο σε μία βάρδια.
• Διαχρονικότητα και κερδοφορία με ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, σιγουριά και ευκολία διαχείρισης.
• Διαχρονικές αποδόσεις, ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τον franchisee, διασφαλίζοντας προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Η επιχειρηματική πρόταση του Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για είσοδο στον ανταγωνιστικό κλάδο της εστίασης. Ο πρωτοποριακός και διαδραστικός χαρακτήρας του, σε συνδυασμό με την προσεκτικά σχεδιασμένη δομή των καταστημάτων, δημιουργούν μια ελκυστική επιχειρηματική πρόταση franchise με διαχρονική δυναμική και υψηλά περιθώρια κέρδους για τον νέο franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


OVEROLL CROISSANTERIE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ