Αρχική Νέα Το OPEN DAY event της THE FRANCHISE CO. έλαβε χώρα με επιτυχία!

Το OPEN DAY event της THE FRANCHISE CO. έλαβε χώρα με επιτυχία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «OPEN DAY» που έλαβε χώρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace, η εταιρεία THE FRANCHISE CO. βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιώντας συναντήσεις με υποψήφιους franchisees, καθώς και ομιλία με θέμα «Αγορά Καφέ & Franchising».

Οι υποψήφιοι franchisees είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους επιχειρήσεων, εκπροσώπους της εταιρείας THE FRANCHISE CO. και να ενημερωθούν σε σχέση με τις τάσεις στην αγορά του franchising και τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα σε διαφορετικούς κλάδους. Αξιολογώντας το προφίλ του εκάστοτε συνομιλητή, οι σύμβουλοι επιχειρήσεων, με την τεχνογνωσία που τους δίνουν τα 35 χρόνια εμπειρίας στο franchising, πρόσφεραν χρήσιμες συμβουλές σε σχέση με τα κριτήρια επιλογής του καταλληλότερου concept. Ποιες οι βέλτιστες πρακτικές που πρέπει να ακολουθήσει ο εκάστοτε franchisee; Ποιο είναι το ιδανικό σύστημα για τον ίδιο; Ερωτήματα σαν αυτά αλλά και πολλά περισσότερα, ήταν όσα απαντήθηκαν σε βάθος από τους συμβούλους της THE FRANCHISE CO!

the-franchise-co-open-day

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με το event «Αγορά Καφέ & Franchising», όπου συζητήθηκαν όλες οι νέες τάσεις της αγοράς του καφέ και τα σημεία προσοχής, στα οποία πρέπει να σταθεί ο υποψήφιος franchisee, προτού επιλέξει να ενταχθεί σε ένα σύστημα franchise. Ποια η έρευνα που πρέπει να πραγματοποιήσει ένας υποψήφιος επιχειρηματίας πριν επιλέξει ένα concept; Πότε ένα σύστημα franchise θεωρείται πραγματικά «ολοκληρωμένο» και γιατί; Η ομάδα της THE FRANCHISE CO. παρέθεσε συγκεκριμένα κριτήρια, με βάση τα οποία ένα δίκτυο θεωρείται άρτιο και πλήρες.

the-franchise-co-consultants

Ταυτόχρονα, έκανε μια ιστορική αναδρομή, σε σχέση με την αγορά του καφέ και εξήγησε γιατί κάθε concept, που διαθέτει διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο και ετερόκλητα ανταγωνιστικά στοιχεία ταιριάζει σε διαφορετικά προφίλ επιχειρηματιών και μπορεί να «σταθεί» σε διαφορετικές αγορές.

H THE FRANCHISE CO. είναι η μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising κι ανάπτυξης δικτύων. Με υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, με πολυετή εμπειρία, επαρκή υλικοτεχνική υποδομή και συνεργασίες με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε θέματα franchising και retailing.

Απόδειξη των κορυφαίων υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία αποτελεί η ουσιαστική συμβολή της στην ανάπτυξη 320 και πλέον δικτύων και 4.700 σημείων πώλησης στην ελλαδική και διεθνή αγορά.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ