Αρχική Νέα Omikron Brunch: Για όλους και όλες τις ώρες της ημέρας

Omikron Brunch: Για όλους και όλες τις ώρες της ημέρας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Κάθε άνθρωπος μοιράζει τη ζωή του μεταξύ τριών σημείων: του σπιτιού του, του εργασιακού περιβάλλοντος και του «τρίτου χώρου» (third place), όπου η απόλαυση μίας εποικοδομητικής συζήτησης με φίλους συνοδεύεται με καφέ, φαγητό και καλή μουσική.

Αυτή ακριβώς τη λειτουργία του «τρίτου χώρου» έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το Omikron Brunch, η νέα πρόταση franchising από την Πάφο της Κύπρου.

OmikronBrunch brunch

Στο Omikron Brunch θα σταματήσουν το πρωί οι εργαζόμενοι και οι φοιτητές για να πάρουν το πρωινό τους και οργανώσουν τον εαυτό του λίγο πριν ξεκινήσει μία απαιτητική μέρα. Εκεί επίσης θα καταλήξουν μετά το τέλος μίας κουραστικής μέρας για να χαλαρώσουν και να αποβάλλουν την ένταση. Ενώ στον ίδιο χώρο τα Σαββατοκύριακα παρέες αγαπημένων ανθρώπων θα δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις γύρω από ένα τραπέζι brunch.

omikron brunch menu

H homy ατμόσφαιρα μπορεί να πάρει άπειρες μορφές

Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για να δημιουργήσεις την απόλυτα cozy ατμόσφαιρα; Μάλλον όχι. Η homy ατμόσφαιρα είναι περισσότερο μία αίσθηση που μπορεί να πάρει πολλές και διάφορες μορφές, αρκεί πάντα να μας χαλαρώνει.

Για παράδειγμα, το Omikron Brunch στην Πάφο είναι ένας χώρος που δομείται σε διαφορετικά επίπεδα, σε καθένα από τα οποία επικρατεί ένα σκηνικό υπέροχα οικείο. Η ρετρό διακόσμηση, το τζάκι, η όμορφη βεράντα, ο ιδιαίτερος φωτισμός και το διακριτικό μουσικό χαλί δημιουργούν ένα μοναδικό μίγμα αισθήσεων.

Τα στέκια παίζουν με ποιότητα…

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει ένα οποιοδήποτε κατάστημα πρώτη και αγαπημένη επιλογή είναι η ποιότητα. Διαφορετικά δεν μπορεί να καθιερωθεί, να γίνει δηλαδή το σημείο στο οποίο ο πελάτης θα επιστρέφει ξανά και ξανά. Το Omikron Brunch έχει επενδύσει συστηματικά στην ποιότητα της κουζίνας και του καφέ.

Omikron Brunch Franchise

Οι franchisees που θα γίνουν μέλη του δικτύου θα λάβουν μία σειρά δοκιμασμένων και επιτυχημένων συνταγών, που δεν δίνουν βαρύτητα μόνο στη γεύση αλλά και στο μοντέρνο και ελκυστικό food styling, καθώς όπως είναι γνωστό πρώτα «τρώμε» με τα μάτια. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φωτογραφίες των πιάτων του Omikron Brunch στο Instagram συγκεντρώνουν πάντοτε εκατοντάδες likes και φυσικά ανοίγουν την όρεξη των πελατών του, που σπεύδουν να τα δοκιμάσουν.

Θες να μάθεις περισσότερα για την επιχειρηματική πρόταση Omikron Brunch; Πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ