Αρχική Νέα Το νησί της Κώ υποδέχεται το νέο κατάστημα της WATT+VOLT

Το νησί της Κώ υποδέχεται το νέο κατάστημα της WATT+VOLT

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η WATT+VOLT συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στο δίκτυο των φυσικών καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα με το άνοιγμα νέου καταστήματος στη Χρυσούπολη. Με αυτήν την κίνηση,  προσβλέπει τόσο να είναι δίπλα στους πελάτες  της ανά την επικράτεια όσο και στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών που έχουν ανάγκη από υγιείς επιχειρήσεις που βοηθούν στην ανάπτυξη του τόπου τους.

Σήμερα, αριθμεί 84 καταστήματα πανελλαδικά και πάνω από 210.000 πελάτες.

H WATT+VOLT αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ενεργειακούς παρόχους στην Ελλάδα. Στρατηγική αποστολή της εταιρείας είναι να επεκτείνει την εμβέλειά της και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών με αφοσίωση, αποτελεσματικότητα και ευελιξία, επενδύοντας στη συστηματική έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

WATT+VOLT-franchise

Η ικανοποίηση των πελατών βρίσκεται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της WATT+VOLT και, για αυτόν το λόγο, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την επικράτεια. Στα καταστήματα WATT+VOLT, ειδικοί σύμβουλοι ενημερώνουν τους καταναλωτές για τις ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις που προσφέρει σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και τους προτείνουν τρόπους για την επίτευξη μιας πιο αποτελεσματικής, άνετης και ασφαλούς καθημερινότητας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ