Αρχική Νέα To νέο Switch Stores στον Χολαργό είναι γεγονός!

To νέο Switch Stores στον Χολαργό είναι γεγονός!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το κατάστημα Switch Stores στον Χολαργό άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό και είναι έτοιμο να προσφέρει στους πελάτες του μοναδικές εμπειρίες εξυπηρέτησης προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Τα Switch Stores στον Χολαργό, αποτελούν το έβδομο συνολικά κατάστημα του δικτύου και το δεύτερο στην ελληνική πρωτεύουσα.

Το δίκτυο, αναπτύσσεται μέσω  franchising και έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του σε τέσσερις πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Αποτελεί το one stop shop σε όποια γειτονιά έχει δραστηριοποιηθεί και συνιστά το κατάλληλο μέρος για υπηρεσίες ενέργειας, τηλεπικοινωνιών, εκπαίδευσης σε νέες τεχνολογίες, χρηματοοικονομικών και αξεσουάρ τεχνολογίας. Εισέρχεται στην πολύ προσοδοφόρα αγορά της ενέργειας και κεντρίζει τον πελάτη παρέχοντας εξυπηρέτηση την οποία δε θα βρει πουθενά αλλού και προσφέροντας λύσεις στα μέτρα του.

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρουν τα Swtich Stores συνιστούν το ιδανικότερο βήμα για μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με ένα concept καινοτόμο και έντονα διαφοροποιημένο από τον ανταγωνισμό. Έχει χαμηλό ύψος απαιτούμενης επένδυσης με την απόδοση αυτής να είναι υψηλή από την πρώτη κιόλας ημέρα, γεγονός που εξασφαλίζει και την άμεση απόσβεση μέσα σε μόλις ένα έτος.

Επιπλέον, τοποθετεί τον συνεργάτη franchisee στην αγορά της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών, με ένα concept πoυ δεν απαιτεί εμπειρία και προϋπηρεσία καθώς, η ομάδα των Switch Stores βρίσκεται πάντα στο πλευρό του για να τον εκπαιδεύσει και να τον συμβουλεύσει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

Τα Switch Stores με τη συμβολή της The Franchise Co. συνεχίζουν τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου τους σε επιλεγμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Το όραμα της εταιρείας είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη οικογένεια καταστημάτων και υγειών συνεργασιών με όρεξη για διάθεση για εξέλιξη. Ο νέος συνεργάτης franchisee θα γίνει μέλος της οικογένειας και θα λαμβάνει διαρκή στήριξη όπου χρειαστεί προκειμένου να λειτουργήσει το κατάστημά του με τον πιο αποδοτικό τρόπο και για εκείνον αλλά και για το δίκτυο.

Τα Switch Stores στον Χολαργό, αποτελούν το πιο πρόσφατο success story της δυναμικά αναπτυσσόμενης αλυσίδας που έχει αλλάξει το τοπίο στον χώρο της παροχής υπηρεσιών. Η  συνέχεια αναμένεται ανοδική και εντυπωσιακή.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

SWITCH STORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ